دستاوردی جهانی در حوزه RFA از مجموعه تیراد در زمینه ارائه خدمات نوین اینترونشن

آدنوم پاراتیروئید

درمان آدنوم پاراتیروئید با استفاده از فرسایش فرکانس رادیویی 

طبق مطالعات انجام شده بر روی ۲۷ بیمار مبتلا به آدنوم منفرد غده پاراتیروئید با استفاده از سونوگرافی داپلر رنگی، ابتدا ضایعه و مشخصات این غده مشخص شده و سپس دکستروز برای تشریح غده از ساختارهای اطراف تزریق شد؛ فرآیند فرسایش نیز با توان ۶ تا ۱۲ وات انجام داده شد.
آدنوم پاراتیروئید

هدف از انجام این آزمایش چه بود و چه نتایجی حاصل شد؟

هدف از انجام این آزمایش بررسی نتبجه‌ی درمان آدنوم پاراتیروئید با استفاده از فرسایش فرکانس رادیویی با هدایت اولتراسوند بود.
طبق نتایج به‌دست آمده، هیچ عارضه‌ای در هیچ یک از افراد مشاهده نشد؛ تنها، کاهش قابل توجهی در سطح سرمی هورمون پاراتیروئید (PTH) و سطح کلسیم پس از درمان مشاهده شد؛ سطح سرمی هورمون پاراتیروئید با کاهش متوسط ۱۳.۸٪ و سطح سرم کلسیم با کاهش متوسط ۸.۲٪ همراه بود (۰.۰۰۱< p)، ضمن اینکه سطح فسفر پس از درمان تغییر معنی‌داری نداشت.
در پیگیری یک ماهه‌ای که از بیماران داشتیم اندازه ضایعه به طور قابل توجهی کاهش یافته بود و در پیگیری طولانی مدت، ۱۱ نفر از ۲۰ بیمار که تصویربرداری بعدی را داشتند ضایعات غیر قابل تشخیص مشاهده شد.
نتایج به‌دست آمده از این آزمایش به ما نشان داد که آدنوم پاراتیروئید کاهش معنی‌دار شاخص‌های بیوپزشکی بیماری را به همراه دارد و همچنین منجر به کاهش یا ناپدید شدن چشمگیر ضایعه در اکثر بیماران می‌شود درحالی‌که عوارض قابل توجهی نداشتند.
برای مطالعه متن اصلی این مقاله به سایت rfamd.com مراجعه کنید.

۰ / ۵. ۰

به عنوان اولین نفر رای دهید!

اشتراک گذاری
نوشتهٔ پیشین
آنچه باید در مورد غدد لنفاوی متورم (لنفادنوپاتی) بدانید!
نوشتهٔ بعدی
التهاب غدد لنفاوی (لنفادنیت) چیست؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.