آیا سرطان تیروئید کشنده است؟

آیا سرطان تیروئید کشنده است؟

سرطان تیروئید چیست؟

آیا سرطان تیروئید کشنده است؟

در بین بیماری‌های غدد، ندول تیروئید یکی از شایع‌ترین مشکلاتی است که به صورت‌های مختلف نمایان می‌شود، ولیکن خوشبختانه درصد بالایی از ندول‌های تیروئید خوش خیم بوده و در موارد زیادی نیاز به درمان نیز ندارند و تنها به وسیله پزشک فالوآپ می‌شوند. در حقیقت تنها ۵ درصد از توده‌ها به شکل بدخیم ظاهر می‌شوند، با این حال وجود سرطان تیروئید انکار پذیر نیست (به مقاله علائم اولیه سرطان تیروئید مراجعه کنید). تنها در موارد محدودی ندول‌های تیروئید بدخیم هستند، اما سوالی که اکثر بیماران به محض اینکه متوجه توده بدخیم می‌شوند برایشان پیش می‌آید این است که آیا “سرطان تیروئید کشنده است”. موسسه تصویربرداری پزشکی تیراد تصمیم گرفت تا موضوع این مقاله را به پاسخ این سوال اختصاص دهد.

آیا سرطان تیروئید کشنده است؟

درباره سرطان‌های خطرناک تیروئید بدانید!

بهتر است قبل از پاسخ دادن به این سوال که آیا سرطان تیروئید کشنده است یا نه، نگاهی به انواع سرطان‌های تیروئید و میزان خطراتی که برای بیمار ایجاد می‌کند بیاندازیم.

کارسینوم پاپیلاری

شایع‌ترین نوع سرطان تیروئید (تقریبا ۸ مورد از هر ۱۰ مورد سرطان غده تیروئید) از نوع پاپیلاری است. این نوع سرطان معمولاً به صورت کند و آهسته رشد کرده و یک لوب غده تیروئید را درگیر می‌نماید. با این حال این نوع سرطان معمولاً به غدد لنفاوی نیز گسترش یافته و دچار متاستاز تیروئید می‌شود. خبر خوب اینجاست که در مورد این سرطان معمولاً درمان به خوبی پاسخ داده و باید گفت این نوع کارسینومای تیروئید به ندرت کشنده است.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: سرطان تیروئید از نوع کارسینومای پاپیلاری به ندرت کشنده است.

سرطان تیروئید فولیکولار

پس از سرطان پاپیلاری تیروئید این نوع از توده بدخیم تیروئید در رده دوم آمار قرار گرفته و از هر ۱۰ مورد ۱ مورد آمار را به خود اختصاص داده است. در کشورهایی که در رژیم غذایشان ید کافی وجود ندارد این بدخیمی شایع تر است. معمولا به غدد لنفاوی گسترش نیافته ولیکن می‌تواند دیگر اعضا مانند ریه و استخوان‌ها را درگیر کند. با اینکه پیشینه درمان و پیش آگهی درمان این کارسینومای فولیکولار مانند سطان پاپیلاری نیست باز هم در موارد زیادی قابل درمان است بنابراین این نوع سرطان نیز در موارد زیادی کشنده نیست.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: سرطان تیروئید از نوع کارسینومای فولیکولار در رده دوم قرار گرفته و در موارد زیادی قابل درمان است.

سرطان‌های خطرناک تیروئید

کارسینومای هرتل سل

در حقیقت یک نوع سرطان فولیکولار تیروئید است که آماری در حدود ۳ درصد از بیماران را به خود اختصاص داده است. در رابطه با پیشینه درمانی به خوبی کارسینومای فولیکولار نیست، این سلول‌ها تمایل کمتری برای جذب ید رادیواکتیو داشته و به همین دلیل یافتن و درمان آن‌ها کار سخت‌تری است و به همین ترتیب پیدا کردن گسترش آن به سایر اندام‌ها نیز کار سخت‌تری است.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: درمان سرطان تیروئید از نوع کارسینومای هرتل سل به نسبت نوع فولیکولار سخت‌تر است.

سرطان مدولاری تیروئید

۴ درصد از آمار سرطان به نوع مدولاری اختصاص یافته است. این بدخیمی از سلول‌های C در تیروئید آغاز می‌شود که وظیفه تولید کلسی تونین را به عهده دارند (هورمون کنترل کننده کلسیم در خون)، در مواردی مولاری حتی قبل از کشف ندول‌های تیروئید به اندام‌های دیگر از جمله ریه، گره‌های لنفاوی و یا کبد گسترش می‌یابد.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: درمان سرطان تیروئید مدولاری به مراتب از انواع قبلی سخت‌تر است.

سرطان آناپلاستیک

کم‌ترین آمار و بیشترین خطر را این نوع سرطان به خود اختصاص داده است. بدخیمی ممکن است با فولیکولار و یا سرطان پاپیلاری شروع و به آناپلاستیک نزدیک شود، بسیار سریع رشد کرده و به سلول‌های گردن و سایر قسمت‌ها سرایت می‌کند، درمان این توده‌ها معمولاً بسیار سخت است.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: درمان سرطان تیروئید آناپلاستیک به طور معمول بسیار مشکل است.

آنچه باید درباره‌ی سرطان تیروئید بدانید

لنفوم تیروئید

لنفوسیت‌ها اصلی‌ترین سیستم دفاعی بدن هستند و سرطان لنفوم یک سرطان نادر است که از این دستگاه شروع شده و ممکن است به غده تیروئید سرایت کند، در حال حاضر پیشرفت علم کمک کرده تا درمان‌های سریع‌تر و موثرتری در رابطه با این نوع سرطان انجام شود.

سارکوم تیروئید

این نوع سرطان به ندرت ایجاد شده (نوع نادر سرطان تیروئید) و از سلول‌های حمایت کننده تیروئید شروع می‌شود، معمولاً بسیار تهاجمی بوده و درمان بسیار سختی خواهد داشت.

آیا سرطان تیروئید کشنده است: سارکوم از انواع سرطان‌های بسیار تهاجمی است که طی آن بیمار می‌بایست درمان بسیار سختی را بگذراند.

آنچه باید درباره سرطان تیروئید بدانید:

یک مسئله بسیار مهم در درمان سرطان تیروئید زمان تشخیص آن است. در موارد بسیاری اگر توده به موقع تشخیص داده شود می‌توان راه درمان مناسب آن را نیز پیش گرفت و پس از مدت کوتاهی بیمار می‌تواند بدون نگرانی و تنها با نظارت بر روی سلامت بدنش و چکاپ در مدت زمان مشخص، بر اساس تشخیص پزشک به زندگی خود ادامه داده و بتواند زندگی عادی را سپری کند. بنابراین توصیه همیشگی اینجاست که اگر شما هم جزء کسانی هستید که ریسک فاکتورهای بیماری را دارا هستید از جمله اینکه در معرض تابش قرارگرفته‌اید، سابقه خانوادگی در سرطان‌های تیروئید داشته و یا قبلا درگیر آن بوده‌اید، اگر خانم هستید و در محدوده سنی ۴۰ تا ۷۰ سال قرار دارید و اگر با یک رژیم غذایی بدون ید کافی زندگی می‌کنید بهتر است تا با پزشک مشورت کنید و مورد معاینه قرار بگیرید.

درمان سرطان تیروئید

درمان سرطان تیروئید

به طور معمول درمان‌های جراحی ارجح‌ترین و بهترین گزینه برای درمان سرطان تیروئید هستند ولی در مواردی که شرایط بیمار این اجازه را بدهد و یا معاینات و نمونه برداری تیروئید دال بر این باشند که روش‌های کمتر تهاجمی می‌توانند به درمان این بیمار بپردازند می‌توان از روش‌های آر اف تیروئید و ماکروویو استفاده نمود و نیز در برخی شرایط ید رادیواکتیو و شیمی درمانی نیز در بین رده‌های درمان آن قرار می‌گیرند. به هر شکل می‌بایست پزشک با معاینه بیمار و اینکه در چه مرحله‌ای قرار گرفته است انتخاب نماید کدام شیوه درمانی مناسب است.

آیا این مطلب مفید بود؟ امتیاز بدهید.

مطالبی که پیشنهاد می‌کنم بخوانید.

۳.۸ / ۵. ۱۲

به عنوان اولین نفر رای دهید!

اشتراک گذاری
نوشتهٔ پیشین
ندول کلسیفیه تیروئید چیست؟ وجود ندول کلسیفیکیشن نشانه خوش خیم بودن توده است؟
نوشتهٔ بعدی
داروی پرکاری تیروئید چیست؟ قرص تیروئید پرکار + عوارض

۴۷ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام وقت بخیر
    من مادرم سرطان بدخیم داره نوع پاپیلاری
    دکترا گفتن بد از عمل احتمال داره پخش شده تو بدنش با اینکه هنوز عمل نشده خواستم ببینم تا چقد صحت داره

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      بعد از عمل جراحی، بنا به تشخیص پزشک یدتراپی تجویز شده و از طریق اسکن هسته ای بعد از آن میتوان تشخیص داد که متاستاز صورت گرفته است یا خیر.

      پاسخ
  • مریم حایری
    1403/01/17 0:00 ق.ظ

    سلام خسته نباشید من خانومی ۵۱ ساله هستم وبه خاطر سرطان غده تیروئید تیروئیدم برداشته شده ولی ی کم غدد لنفاوی درگیر بود که خارج نشده ی جلسه ید درمانی کردم سونوگرافی جدیدم خبر از ی توده سالید سیستیک هتروژن حاوی میکروکلسیفیکاسیون با ابعاد ۲۳ در ۱۹ میلیمتر در لوب چپ هست آیا نیاز به جراحی میباشد؟ در ضمن نوع سرطان رو نمیدونم ولی خیلی روحیه ام رو باختم لطفا راهنمایی کنید .متشکرم

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      بدون بررسی سوابق کامل شما از منظر پزشکی و وضعیت کامل توده به همراه شرایط بالینی نمی توان نظری داشت اما آنچه که مشخص است در برخورد با سرطان، کنترل و مدیریت استرس و فشارهای عصبی یا درواقع حفظ روحیه از هر نوع درمانی مهم تر و تاثیرگذار تر است.
      در مورد مشکلات تیروئیدی هم درمان بسیار ساده بوده و جای نگرانی نیست.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر
    پدرم درگیر اناپلاستیک تیرویید هست ۲۸ جلسه رادیوتراپی و ۶ جلسه شیمی درمانی کردن اما یک ماه پس از اتمام رایوتراپی مجدد کنسر شروع به رشد کرده آیا ایمونوتراپی میتونه کمکی بکنه یا خیر
    با تشکر

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      ایمونوتراپی بسته به نوع و سطح بیماری و شرایط بیمار ممکن است به صورت تکنیک‌های متفاوتی انجام شود. قبل از استفاده از ایمونوتراپی، معاینات جامع و مشاوره پزشکی لازم است تا برنامه درمانی مناسب اتخاذ گردد.
      ایمونوتراپی یک روش درمانی است که برای تقویت سیستم ایمنی بدن برای مبارزه با بیماری‌ها استفاده می‌شود. این روش بر اساس اصلی کارکرد سیستم ایمنی بدن استوار است که به عنوان یک سیستم دفاعی علیه عوامل خارجی مانند باکتری‌ها، ویروس‌ها و سلول‌های سرطانی عمل می‌کند.

      پاسخ
  • ابوالفضل
    1402/11/21 10:58 ب.ظ

    اگه کسی با چکاپ بدن TSH نرمال داشت یعنی سرطان تیروئید نداره؟ یا آزمایشات بیشتری نیاز هست؟

    پاسخ
  • سلام من خواهرم مشکل سرطان تیروئید بدخیم اناپلاستیک داره میشه راهنمایی بکنین که چکار کنیم ممنون میشم

    پاسخ
  • باسلام خدمت آقای دکتر دختر من ۴۰ روز پیش عمل تیروئید انجام دادن پاتولوژی را گرفتیم دکتر گفت متاسفانه سرطان تیروئید تایید شده حالا میکن دوناه بعد باید آزمایش خون بگیریم خواستم ببینم این آزمایش برای چیه ممنون

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید مادر من عمل تیروئید داشتن و بصورت کامل تیرویید را برداشتن که بعد از عمل دکتر گفت سرطان پاپیلاری بوده و الآنم هیچ خطری نداره الان یک جلسه ید درمانی نوشته که انجام بده گفت برای اطمینان که خطری نداشته باشه الان میخواستم بدونم که طول عمر کسی که این وضعیت رو داره و کل تیروییدش رو برداشته چقدره

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      احتمال بازگشت مشکل در این بیماران بسیار پایین و کم بوده و طول عمر طبیعی دارند، جای نگرانی به هیچ وجه، وجود ندارد.

      پاسخ
  • ناشناس
    1402/08/20 11:22 ق.ظ

    سلام من خانمی با۳۱ سال سن یه ماهه که فولیکولارنئوپلاسم برام تشخیص دادن و میگن که باید جراحی بشم ایا این به قسمت های دیگر بدنم سرایت میکنه

    پاسخ
  • سلام من سرطان تیرید بدخیم دارم گفت بای عمل بشم

    پاسخ
  • عفت صادقی
    1402/06/23 10:42 ق.ظ

    میخوام بدونم بدخیم بوده یاخوش خیم ۲۵ سالگی اینجور تش
    خیص دادن👇
    AJALA 114² به عنوان تهاجم کپسولی : وجود ندارد . تهاجم عروق لنفاوی: وجود ندارد. تهاجم عروق خونی: وجود ندارد. تومور چند مرکزیت: مثبت. غده پاراتیروئید: وجود ندارد. ۶ TI 10 , dak 1.611 / 19 * 19.76 pas 1.16666 Jy نمونه های دریافت شده در ۵ ظرف فرمالین شامل : الف ) لوب چپ تیروئید : یک تکه بافت نرم مایل به قهوه ای متر ( ۴×۲.۵x2cm ظاهر کرمی بدون برش ) توده پاپیلاری پوشیده از کپسول قهوه ای رنگ دیده می شود. NT 4P در ۲۰۱ ب ) Trachen : یک تکه بافت خامه ای قهوه ای مایل به قرمز ( ۲x1x1em ) . TP 3p در ۱۸۱ لوب تیروئید تیروئید: قسمتی از بافت نرم ابروهای متر (۴x3x2.5cm) با ظاهر طبیعی. NT 3P در ۱۸ D) لنفاوی پاراتراشه: چندین تکه بافت نرم کرمی قهوه‌ای شامل ۹ تیمفود کاملاً متری (۳.۵x3x1em). 12P در Git تیروئید کل تیروئیدکتومی: نوع تومور: کارسینوم پاپیلاری (نوع کلاسیک) محل تومور: لوب چپ. بزرگترین قطر تومور : ۴ سانتی متر کپسولاسیون : کامل . www لنفینود مثبت : پاراتراشه ۵ از ۹ درگیر است . گردن چپ ۳ از ۶ شامل مرحله بندی تومور (برای بیماران کمتر از ۴۵ سال) T3 NID MX حداقل در مرحله است! ICD: €

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      این گزارش اطلاعات مهمی از جمله نوع تومور، اندازه آن، کپسولاسیون، تغییرات در لنفاوی پاراتراشه و مرحله بندی تومور را ارائه می‌دهد. در ادامه تفسیر این اطلاعات را برایتان ارائه می‌دهم:
      ۱. نوع تومور: کارسینوم پاپیلاری نوع کلاسیک.
      ۲. محل تومور: تومور در لوب چپ تیروئید واقع شده است.
      ۳. بزرگترین قطر تومور: ۴ سانتیمتر.
      ۴. کپسولاسیون: تومور به صورت کامل کپسوله شده است.
      ۵. لنفینود مثبت: تعدادی از لنفاوی پاراتراشه و گردن چپ درگیر هستند.
      ۶. مرحله بندی تومور: تومور در مرحله T3 N1M0 قرار دارد. این نشان می‌دهد که تومور به لبه کپسول خود محدود است و به گردن اطراف گسترش یافته است.
      اطلاعات بالا نشان می‌دهد که تومور شما به نسبت بزرگ است و لنفاوی های پاراتراشه و گردن نیز درگیر هستند. برای تصمیم‌گیری در مورد مراقبت‌های بعدی و درمان، نیاز به مشورت با پزشک متخصص دارید. او می‌تواند گزینه‌های درمانی مناسب را برای شما توضیح دهد و توصیه‌های لازم را ارائه کند.

      پاسخ
  • محمد رمضانی
    1402/06/19 9:11 ق.ظ

    سلام وقتتون بخیر چند وقت پیش خدمتتون رسیدم برای نمونه برداری و جواب پاتولوژی دقت اومده که بدخیم هستش الان برای پنچ شنبه ۲۳ شهریور نوبت عمل دادن چند روز بعد از عمل باید ید درمانی رو شروع کنم و آیا مرکز شما انجام میده؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      ید درمانی بعد از عمل جراحی باید انجام شود، منتهی در مرحله قبل از یدتراپی باید آزمایشات تیروئید مجدد انجام شده و بسته به نتایج تست زمان دریافت ید مشخص می شود.
      البته یدتراپی در مرکز تیراد انجام نمی شود.

      پاسخ
  • اسکندر
    1402/01/11 10:48 ق.ظ

    سلام آقای دکتر خسته نباشید من ساکن شهر ارومیه هستم الان تقریبا دوربر ۴الی ۵ سالی میشه گلو درد دارم تا این لحظه ۸ تا دکتر عوض کردم آندوسکوپی کردم آزمایش دادم خلاصه همه چی اما هیچ جوابی نتونستم بگیرم مشکل گلوی من اینکه گلوم از سمت چپ خودشم از داخل ورم میکنه وخفه میشم تا اکسیژن نزنم نفسم نمیاد وجدیدا این روزها گلوم خیلی درد میکنه احساس میکنم از داخل همون جایی که ورم می‌کرد زخم شده نمیتونم حتی آب دهانم را هم قورت بدم حتی نمیتونم دست بزنم هردکتری هم میرم میگن هیچ مشکلی نداره گلوت لطفا منو راهنمایی کنید ممنونم از شما

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/01/02 2:21 ق.ظ

    سلام شما کجا هستین

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/01/02 2:18 ق.ظ

    سلام.من مادر شوهرم سرطان تیرویید دارن ۱۰ سال پیش یه بار عمل کردن وبعد شیمی درمانی شدن و یه ماه رادیو تراپی شدن.الان دوبار یه حای گردنشون ورم کرده تهران بردن نتونستن عمل کنن گفتن رو شاه رگش هستش عمل جواب نمیده.الان دارن تو ارومیه برای یه ماه رادیو نراپی میکنن.میشه راهنمایی کنین

    پاسخ
  • سلام مادری بابارداری یازده هفته هستم سرطان پاپیلاری مبتلا شدم دکترهم گفته هرچه زودتربایدعمل کنم میخواستم بدونم عمل برای من وجنینم مشکلی نداره؟میشه یددرمانی روعقب بندازم؟مشکلی برام پیش نمیاد؟

    پاسخ
  • سلام،خانم من سرطان ترویئدمدولاری به ابعاد۷سانیمتر داشتن طبق دستور پزشک معالج کامل ترویئد برداشته شدآیا قابل بازگشت هست؟بجای دیگر بدن سرایت نمیکنه،لطفا راهنمایی کنیدممنون میشم.۱۴روز پیش عمل شده

    پاسخ
  • سلام پدرم برج چهار باتشخیص ندول ترویید پاپیلاری موررد جراحی قرار گرفتن وتیرویید برداشتن بعد یه نوبت ید دریافت کردن بعد یه ماه پرتو درمانی گلوش ورم کرد روز بروز بزرگ میشد بردیم جراحش گفتن ازنوع آناپلاستیک نمیشه عمل کرد فقط رادیوتراپی پیشنهاد دادن آیا با آر اف میشه درمان کرد

    پاسخ
  • الهام نصرالهی
    1401/09/08 3:42 ق.ظ

    سلام وقتتون بخیر بنده سرطان پاپیلاری خفیف داشتم وجراحی کردند والان تحت درمان هستم چه مواد غذایی استفاده کنم که بیماری خدای نکرده اوت نکنه آقای دکتر ؟؟؟

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید ببخشید من چند سال پرکاری تیرویید دارم امروز پیش دکترم بودم گفت گره داره سمی هستش باید ید بگیر م ناخن دست وپام سیاه شده اسهال هم هستم بدنم خارش داره لطفاً راهنمایم کنید ممنون

    پاسخ
  • سمیرا ...
    1401/06/30 9:51 ب.ظ

    سلام وقت بخیر
    مادر من حدود ۱۰روزه با نمونه برداری متوجه شدیم که تیرویید پاپیلار داره وابعاد غده ۱۵.۱۵*۱۱.۱۵ هست
    آیا واقعا خطرناکه؟ تشخیص بر جراحی داده شده
    خیلی نگران حالش هستیم

    پاسخ
  • معصومه حبیبی
    1401/06/29 10:27 ق.ظ

    سلام ببخشید نودل سالید به ابعاد۱۵میلی لیتر درلوپ چپ تیرویید خطرناک

    پاسخ
  • مهرداد
    1401/05/21 5:08 ب.ظ

    سلام اقای دکتر خسته نباشید میشه بفرمایید پروگنوز هورتل سل ادنومای تیرویید بعد از درمان به چه شکل است؟

    پاسخ
  • سلام من مادری باردار با سن ۲۳ هستم دوماهه ک باردارم و سرطان تیرویید دارم عمل شدم کل تیروییدمو برداشتن یود رادیو اکتیو هم بهم دادن ولی الن دوساله پیگیر نشدمدکترم میگه حاملهای نمیتونم کاری کنم.حتی سنو هم برام ننوشت بنظرتون چیکار کنم خیلی ضعیف و ناتوان شدم

    پاسخ
  • سلام دکتر جان مادرم غده ۱۳میلی و۵میلی در سمت چپ وراست تبروئیدش دارد ودکتر گفته باید تیروییدش را بردارن تو روخدا راهنمایی کنید آیا خطرناک است وایا ممکن هس به جایی دیگر از بدنش سرایت کرده باشد وچه عوارضی بعد از تخلیه تیرویید دارد؟

    پاسخ
  • پریسامنصوری
    1400/11/17 8:49 ق.ظ

    سلام خسته نباشی من سرطان تیروییددارم تقریباسه ماهه جراحی کردم وچهارتاتوده بدخیم رودرآوردن ولی بازم اذیتم یددرمانی ام انجام دادم ولی دکتری که تحت نظرش بودم نگفتن که بایدچن روزبعدازیدبرای اسکن مراجعه کنم خواستم ازتون خواهش کنم یه راهی جلوپام بزارین که لایدچکارکنم واگه لازم باشه مدارکموعکساشوبفرستم ک دقیق ترشایدلطف کنین کمکم کنید.ممنون میشم

    پاسخ
  • سلام آقای دکتر
    خانم من طبق نظر متخصص غدد مشکوک به ptc تشخیص داده شده اند میشه مدارک ایشون را بفرستم و نظرتون را بفرمائید ممنون میشم

    پاسخ
  • ناشناس
    1400/10/23 9:58 ق.ظ

    سلام آقای دکتر خوبید
    من سرطان پاپیلاری تیروئید داشتم و ۴روز پیش عمل کردم.خداراشکر حالم بهتر. اندازه ندول ۶۲*۲۹*۵۴ در لوپ چپ تیروئید و غدد لنفاوی به ابعاد ۸*۱۲بوده.نظرتون چیه .انشالا درمان میشم

    پاسخ
  • ناشناس
    1400/08/25 0:44 ق.ظ

    سلام شوهر من مبتلا به سرطان تیروئید از نوع مدولاری هستن گسترش پیدا کرده به غدد لنفاوی یک سال که عمل کردن بعد پرتو درمانی هم شدن ۳۴جلسه غدد لنفاوی چسبندگی داشته سه تاشو نتونستن

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید ببخشید من حدود ۱ سال و نیم هست میدونم سرطان بدخیم تیروئید دارم و با ۲ تا دکتر مشورت گرفتم گفتن باید عمل کنم و کل تیروئید برداشته شود ، خانواده ی پدری هم همه درگیر سرطان دستگاه گوارشی بودن و همگی فوت شدن پدر من هم ۱ ماهه بخاطر سرطان فوت شده😭😭 من بخاطر شرایط پدرم که دیدم عمل رو انجام ندادم الانم سوالم اینه چقدر طول می کشه سرطان تیروئید به قسمتهای دیگه بدن پخش بشه؟

    پاسخ
    • سلام. تسلیت میگم خدا بهتون صبر بده ان شاالله. بستگی به موقع تشخیص داره و معمولا ابتدا غدد لنفاوی را درگیر میکنه.

      پاسخ
  • خیلی خوب بود

    پاسخ
  • سلام مادر من سرطان اناپلاستیک دارن با اندازه ۴۲×۳۶×۶۰با متاستاز ریوی ۱۲ میلی متر ۳ دوره شیمی درمانی کردن الان ریش اب اورده میشه بگین درمان جواب میده؟

    پاسخ
  • سورینی
    1399/04/01 9:45 ب.ظ

    سلام ممنون از اطلاعاتتون
    من ساکن ایران نیستم ..مادرشوهر من مبتلا به تومور بدخیم تیرویید با اندازه بزرگ هستن و دکتر معالج ایشون جراحی رو با توجه به سن هشتاد و دو سال ایشون و اینکه تومور به حنجره تقریبا چسبیده کاملا خطرناک دونستن و عمل منتفی است…میخواستم بدونم در این مورد چه نظری دارید و اینکه هیچ درمان جایگزینی مطرح نشده و فقط کنترل چند ماهه ! عجیب نیست یه مقدار؟و آیا فقط میشه دست روی دست گذاشت به این امید که سلولهای سرطانی کند پیشرفت کنند و ارگان دیگه ای درگیر نشه ؟ ممنون میشم پاسخ بدید.

    پاسخ
    • سلام دوست عزیز
      برای بیمار شما باید یک بررسی بالینی کامل انجام شود، این بیماری متاسفانه درمان قطعی ندارد ولی می توان درمان تسکینی انجام داد، لطفا برای نوبت حضوری با شماره ۰۹۱۲۰۳۹۶۹۰۷ تماس بگیرید.
      موفق باشید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.