قطعاً برای بسیاری از شما دانستن اینکه در غده تیروئیدتان یک ندول یا توده هست نگران کننده و باعث ایجاد تشویش است. بارها و بارها در اولین مواجه با بیماران تیروئید با این سوال رو به رو شدهام که آیا این توده خطرناک است یا اینکه برای درمان این تودهها راهی هست؟! در این سایت سعی کردیم تا تمامی سوالات شما را پاسخ بدهیم، اینکه توده تیروئیدی که باعث پرکاری میشود و عوارض پرکاری تیروئید ناشی از آن چطور قابل درمان است، یا اینکه کدام تودهها میبایست جراحی شوند و کدام توده بدون جراحی قابل درمان است. ولی بسیاری از دوستان با ابهاماتی رو به رو بودند، از قبیل اینکه تاثیر این نوع درمان چگونه است، آیا این روش برای تودههای بدخیم قابل اجرا است یا خیر و بسیاری سوالات دیگر.
این مصاحبهای است که دکتر حجت ابراهیمی نیک فوق تخصص اینترونشن و از پزشکان مرکز تیراد در این رابطه در شبکه چهار سیما انجام دادهاند که بسیاری از ابهامات را برای شما روشن میکند، توصیه میکنم حتماً آن را ببینید و سوالاتتان را از طریق همین سایت و از قسمت دیدگاهها مطرح نمائید.
برگذاری کنگره رادیولوژی با حضور بسیاری از پزشکان حاذق غدد و رادیولوژی و دیگر همکاران برای معرفی و فراگیر کردن این روش انجام شده است، به زودی عکسها و تصاویر کنگره را نیز در همین سایت منتشر میکنم.
پیشنهاد میکنم این مطالب را بخوانید.
کم کاری تیروئید چیست؟ و چرا تیروئید کم کار میشود؟
دکتر حجت ابراهیمی نیک
فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله ای، متخصص رادیولوژی
عضو هیئت مدیره موسسه سونوگرافی تیراد
طی دوره های آموزشی در کشورهای چین، کره جنوبی، آلمان و ایتالیا در زمینه درمان بیماریهای تیروئید با کمک روشهای کمتر تهاجمی
اولین پزشک ایرانی که موفق به درمان توه های تیروئیدی به روش آر اف در ایران شدند.