آر اف تیروئید، روشی که شما را از جراحی تیروئید بی نیاز میکند
تیروئید یک عضو بسیار مهم اما نادیده گرفته شده در بدن ماست، این عضو که تقریباً کنترل تمامی بدن را به عهده دارد. اگر این غده با مشکلاتی مانند کم کاری، پرکاری و یا توده و کیست رو به رو شود، همه بخشهای زندگی را چه به لحاظ روحی و چه به لحاط ظاهری تحت الشعاع قرار میدهد و البته درمانهایی که تا چند سال پیش در نظر گرفته میشد باز هم مشکلات ثانویهای را ایجاد میکرد که گاهاً بیماران را ناراضی مینمود. خوشبختانه چند سالی است که در ایران روشهای درمانی آر اف و نیز دیگر درمانهای کمتر تهاجمی راه را برای درمانهای ساده تیروئید باز کرده که بیمار را از عوارض ثانویه نجات میدهد. اگر میخواهید با روش آر اف آشنا شوید در این فیلم به طور کامل خواهید دید که آر اف تیروئید چگونه انجام میشود.
اگرچه هنوز هم در مواردی بیمار ناگزیر از جراحی خواهد بود و میبایست درمان جراحی صورت بگیرد زیرا عوارضی مانند عوارض پرکاری تیروئید بسیار آسیب زننده هستند و درمان به هر شکل باید انجام شود.
آر اف تیروئید چگونه انجام میشود؟
اگر شما و یا اطرافیانتان تاکنون دچار مشکلات تیروئید بودهاید و تحت درمانهایی مانند یدتراپی و یا عمل جراحی قرار گرفتهاید و یا تودههای تیروئید و ندول برای شما تشخیص داده است بهتر است این ویدئو را ببینید و اگر هنوز هم با مشکل مواجه هستید با این روشها آشنا شوید.
میتوانید توضیحات دکتر ابراهیمی نیک راجع به این نوع درمانها را در فیلم مصاحبه ایشان با شبکه سه سیما مشاهده نمائید.
کسانی که در گذشته جراحی نمودهاند و یا از یدتراپی استفاده کردهاند نیز میتوانند از این روش استفاده کنند. در جلسه مشاوره این افراد بر اساس موقعیت و شرایط فعلی بررسی و اگر اندیکاسیون درمان آر اف را داشته باشند پروسه درمانی برای آنها آغاز میشود.

دکتر حسین چگینی فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله ای از دانشگاه تهران و متخصص رادیولوژی
موسس مرکز سونوگرافی و تصویربرداری تیراد
دارای گواهینامه نورورادیولوژی اروپا ESNR
عضو کمیته اینترونشن انجمن رادیولوژی ایران