تیروئید سمی چیست ؟ 12 تا از علائم تیروئید سمی که حتما باید بدانید.

تیروئید سمی

تیروئید سمی چیست؟

گره تیروئید سمی به ندول یا گره هایی گفته می شود که با تولید هورمون تیروئید باعث پرکاری تیروئید شده و در اصل منشاء تولید هورمون اضافی و مازاد در بدن می شود، این تولید بیش از حد هورمون قابل کنترل در بدن نیست و باعث پرکاری می شود و عوارض پرکاری تیروئید به نحوی برای بدن خطرناک بوده و می بایست جهت درمان آن اقدام نمود، در این مقاله موسسه تصویربرداری تیراد به موضوع علائم تیروئید سمی، چرایی، عوارض و نحوه درمان گره های توکسیک خواهیم پرداخت.

علائم تیروئید سمی

گره سمی تیروئید یا همان ندول تیروئید چیست؟

گره تیروئید سمی در حقیقت به رشد غیر عادی بافت تیروئید اطلاق می شود، این بافت زمانی که به شکل یک توده جمع شده و با تولید هورمون تیروئید همراه شود به آن گره سمی تیروئید گفته می شود، یک ندول توکسیک باعث می شود تا هورمون بیش از حدی در تیروئید ترشح شود و به دنبال آن پرکاری تیروئید اتفاق بیافتد و همچنین باعث بزرگ شدن سایز تیروئید خواهد شد، به این گره ها آدنوم تیروئید هم گفته می شود و اگر تعداد آنها بیشتر از یک عدد باشد به آن گواتر مولتی ندولار می گویند.

چرا آدنوم سمی ایجاد می شود؟

به طور کلی دلایل مختلفی باعث بروز ندول ها در توده می شود، از جمله اینکه اگر مقدار ید در مواد غذایی شما کاهش یافته باشد و به میزان کافی ید دریافت نکنید تیروئید نمی تواند به میزان کافی هورمون ترشح کند و شروع به بزرگ شدن و رشد برای تولید بیشتر و جبران کمبود می کند، زیرا مجبور به کار بیشتر برا جذب بیشتر ید از رگ های خونی شما خواهد بود که البته با اضافه شدن ید به رژیم غذایی در بسیاری کشورها آمار به حد قابل توجهی کاهش پیدا کرد.

این تنها دلیل نیست، در همین سایت راجع به ندول های تیروئید مطالب بسیاری گذارده شده است، شما می توانید با مراجعه به این مطالب به طور کامل از نحوه عملکرد تیروئید و همچنین این که ندول تیروئید چیست اطلاع پیدا کنید، مقاله زیر به شما کمک می کند تا گره های تیروئید را بشناسید.

علائم تیروئید سمی

علائم گره تیروئید سمی زمانی ایجاد می شود که هورمون بیش از حد وارد خون شما شده باشد، یعنی همان علائم پرکاری تیروئید، این علائم را می توانید در مقاله پرکاری تیروئید به طور مفصل مطالعه کنید ولی به طور کل و در یک فهرست عبارتند از:

  1. اسهال
  2. کاهش وزن
  3. افزایش اشتهانمونه برداری تیروئید سمی چگونه است
  4. گرگرفتگی
  5. تحریک پذیری عصبی
  6. مشکلات خلقی
  7. خستگی
  8. تپش قلب (تاکیکاردی یا افزایش ضربان قلب ممکن است به شکل محسوس باشد.)
  9. کم خوابی و ضعف خواب
  10. عرق کردن و افزایش تعریق
  11. لرزش و ترمور
  12. گرمایی شدن (زمانی که دیگران احساس سرما می کنند بیمار احساس گرما و حرارت بالای بدن دارد.)

علاوه بر این علائم که نشان دهنده تیروئید پرکار است، بیمار در مواردی با مشکلاتی مانند برآمدگی گلو و احساس توده در گلو رو به رو می شود.

آیا ابتلا به تیروئید سمی معمول است؟ (آمار ابتلا به تیروئید سمی)

این گره ها یا آدنوم های تیروئید بین ۳ تا ۵ درصد از بیماران پرکاری تیروئید را تشکیل می دهند، این آمار در زنان بیشتر از مردان و همچنین در مناطقی که با کمبود ید مواجه هستند بیشتر از سایر مناطق است.

آیا تیروئید سمی یک بیماری ارثی است؟

در حال حاضر شواهدی مبنی بر ارثی بودن این بیماری تیرویید سمی نیست.

تشخیص تیروئید سمی (آدنوم سمی) چگونه است؟

تشخیص تیروئید سمی یا آدنوم سمی شبیه به بیماری پرکاری تیروئید است، با یک آزمایش خون سطح هورمون های موجود در خون بررسی می شود، پس از آن اگر علائمی از پرکاری تیروئید در آزمایش خون بیمار موجود بود، تیروئید از نظر وجود گره ها یا ندول ها بررسی می شود، علاوه بر تاریخچه پزشکی بیمار، معاینات بالینی نیز برای تشخیص تیروئید سمی بر روی بیمار انجام می شود، در این شرایط وجود آنتی بادی ها در خون درباره احتمال وجود بیماری گریوز بررسی می شوند و در نهایت مواردی از جمله سونوگرافی تیروئید و اسکن تیروئید انجام می شود.

با کمک سونوگرافی تیروئید بافت مورد بررسی قرار گرفته و در صورت نیاز و وجود ندول یا گره مشکوک پزشک با کمک نمونه برداری تیروئید سوزنی یا همان Fna نوع و مشخصه گره تیروئید را تشخیص داده و پس از آن پزشک روال درمانی را بر اساس تصمیم گیری خود شروع می نماید.

نمونه برداری سوزنی و نحوه انجام آن به طور کامل در مقاله زیر توضیح داده شده و می توانید فیلم گرفته شده در حین کار را نیز در این مقاله مشاهده نمائید.
اسکن جذب ید، آزمایش سی تی اسکن و نیز بررسی عملکرد ریه نیز ممکن است در مراحل تشخیص لازم بوده و انجام شود، بسته به شرایط بیمار پزشک تصمیم می گیرد که آیا نیازی به انجام چنین پروسیچرهای تکمیلی هست یا خیر.

روش درمان تیروئید سمی (آدنوم سمی)

تیروئید سمی

درمان تیروئید سمی از طریق ید تراپی

یکی از راه های موثر در درمان تیرویید سمی ید رادیواکتیو است که بیمار با دریافت ید رادیواکتیو به صورت مایع و یا کپسولی باعث جذب ید در ناحیه آدنوم سمی و تخریب تدریجی آن می شود، این نوع درمان هیچ قسمتی از بدن را تحت تاثیر قرار نمی دهد و خطری ندارد، با این حال احتیاط های لازم برای مدتی انجام شده و بیمار نباید در نزدیکی کودکان و یا زنان باردار قرار بگیرد، همچنین اقدام به بارداری حداقل برای مدت شش ماه باید به تعویق بیافتد.

جراحی

یکی دیگر از روشهای درمان آدنوم سمی، جراحی است. که در آن پزشک قسمتی و یا تمامی غده تیروئید را برداشته و اگر تیروئیدکتومی به طور کامل انجام شود بیمار پس از آن به دلیل عدم وجود غده تیروئید باید تا آخر عمر، داروی مکمل هورمون تیروئید مصرف نماید.

دارو درمانی برای کنترل عملکرد تیروئید در بیماری تیروئید سمی

داروهایی از قبیل کاربی مازول به عنوان داروهای ضد تیروئید مطرح می شوند، در نظر داشته باشید که این داروها کنترل کننده علائم هستند، و در صورت قطع مجدد بیمار به پرکاری تیروئید مبتلا می گردد.

تماس با مرکز سونوگرافی تیراد

روش های نوین و بدون جراحی ندول تیروئید

یکی دیگر از روشهای درمانی تیروئید سمی استفاده از روشهای کمتر تهاجمی و بدون جراحی تیروئید است، از طریق این روش ها که چند سالی است در ایران، در پایتخت و در مرکز سونوگرافی تیراد انجام می گیرد پزشک با کمک امواج آر اف ویا امواج ماکروویو که با کمک و هدایت سونوگرافی و از طریق یک سوزن باریک به محل توده تابانیده می شود، به این ترتیب صرفا ندول از بین رفته و آسیبی به بافت پارانشیم غده تیروئید وارد نمی شود.

نکته مهم برای این بیماران اینجاست که اگر پرکاری تیروئید به دلیل ندول توکسیک و سمی باشد آر اف و ماکروویو تیروئید بسیار کمک کننده است و مانند جراحی، بیهوشی و برش پوستی اتفاق نمی افتد و نیز بر خلاف یدتراپی که مهمترین عارضه آن ایجاد هایپوتیروئیدی بعد از درمان است، این عارضه در روش کمتر تهاجمی آر اف اتفاق نمی افتد و علی الخصوص در بیماران جوان که قصد بارداری دارند بسیار کمک کننده است ولی در مواردی که علت پرکاری بیماری گریوز باشد و کل تیروئید تحت تاثیر است این درمان جایگاهی ندارد.

در مورد این درمانها در مقاله زیر و نیز در مصاحبه ای که دکتر حجت ابراهیمی نیک در شبکه سه سیما و نیز دکتر حسین چگینی در شبکه دو سیما داشتند، به طور کامل توضیح داده شده است، برای دیدن این فیلم ها به آرشیو فیلم ها مراجعه کنید.

منابع بیشتر
yourhormones

۳.۷ / ۵. ۳

به عنوان اولین نفر رای دهید!

اشتراک گذاری
نوشتهٔ پیشین
درمان آر اف تیروئید چگونه انجام می‌شود؟
نوشتهٔ بعدی
ندول سرد تیروئید چیست؟ آیا ندول‌های سرد خطرناک هستند؟

۴۵ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • الهام ابراهیمی
    1402/11/27 1:15 ق.ظ

    سلام خسته نباشید من آزمایش تیروئید دادم چون زیر گلوم متورم شده و درد میکنه تا ۵روز دیگه هم دکتر متخصص نوبت نداره خیلی نگرانم میشه جواب آزمایش براتون بفرستم لطفا نظر بدین توی این چند روز اتفاقی نیافته متشکرم

    پاسخ
  • سلام و وقت بخیر
    بنده چند ماه بعد از زایمان بشدت کاهش وزن پیدا کردم حدود یازده کیلو و به پزشک مراجعه کردم و طبق ازمایش گفتن تیرویید کم کار دارم و در ابتدا ۷.۴۵ بود و با گذشت یک ماه به ۱۵ رسید
    دلیل کاهش وزنم چی هست اگه تیروییدم کم کاره… و انقدر تغییر در عرض یک ماه در tsh طبیعیه؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      پزشک بعد از تشخیص کم کاری تیروئید برای شما دارو تجویز کرده و دارو در حال فعالیت در بدن است.
      ضمن اینکه نوسانات وزن در مشکلات تیروئیدی طبیعی است.

      پاسخ
  • ریحانه
    1402/10/06 8:06 ب.ظ

    سلام من آزمایش تیرویید دادم۰.۶ بود ام ار ای گردنم کیست توتیرویید سمت راست ، کاهش وزن شدید بخصوص صورتم بی حالی سرگیجه گردن درد دردمفاصل ومشکلات گوارشی پیدا کردم باید سونو بدم یاازمایشات کامل تیرویید بدم اول ،پیش دکتر متخصص داخلی برم ؟؟ متخصص غدد دردسترس نیست

    پاسخ
  • سلام۴۰ ساله هستم
    خواستم بپرسم آیا تیروئید من سمی هست یانه
    لرز بدن /اشتهای زیادی/کاهش وزن بیش از حد/تپش قلب زیاد دارم/موقع قورت دادن آب دهان گلوم سوزن سوزن میشه
    چندباره دکتر رفتم ولی دارو نمیدن فقط هر بار آزمایش مینویسن
    میشه راهنمایی کنیین

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      علائم به تنهایی نمی‌تواند بیانگر نوع بیماری باشد. علاوه‌بر بررسی بالینی نیاز به بررسی سوابق پزشکی و نتایج آخرین آزمایشات وجود دارد.

      پاسخ
  • ناشناس
    1402/09/06 1:00 ق.ظ

    دکتر هم میرم دارو نمیدن

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/09/06 0:56 ق.ظ

    سلام من۳۹ ساله هستم مشکل تیروئید پرکار دارم
    موقع قورت دادن آب دهان گلوم درد میکنه
    عصبانی میشم/تپش قلب دارم/لرز دست/لرز پاها/زود خسته میشم/افزایش اشتها دارم/کاهش بیش از حد وزن دارم/ کل بدنم لرز دارد درصدی که احساس میکنم بقیه منو میبینن

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/04/11 11:22 ق.ظ

    سلام ضمن تشکر از راهنمایی های صبورانه مدیر سایت . واقعیت اینکه پزشکها در زمان ویزیت فرصت زیادی برای صحبت کردند نمی دهند
    به دلیل tsh خیلی پایین دکتر روزی ۴عدد قرص متی مازول برام تجویز کرده ، ولی با شروع مصرف با این دوز، حالم خیلی بد شد ضربان قلب رفت بالای ۱۰۰ به دلیل خستگی شدید حتی ۱۵دقیقه هم نمی توانستم در خیابان راه برم و حس میکردم از درون در حال خالی شدن هستم و ممکنه غش کنم . روز سوم درد شدیدی در شانه و گردن هم پیدا کردم . روز چهارم کلا قرص را قطع کردم و همه این علائم عجیب از بین رفت .

    پاسخ
    • سلام دوباره. از تجربه‌ی شما متوجه می‌شوم که مصرف قرص متیمازول (Methimazole) باعث بروز علائم نامطلوبی شده است. این ممکن است به علت واکنش شما به دارو باشد. هرکس به طور متفاوتی به داروها واکنش نشان می‌دهد و ممکن است برخی از افراد نسبت به متیمازول حساسیت داشته باشند.

      با توجه به علائمی که توصیف کردید (از جمله افزایش ضربان قلب، خستگی شدید، احساس خالی شدن، و درد شانه و گردن)، بهتر است با پزشک خود در ارتباط باشید و تجربه‌ی خود را به او بگویید. پزشک مسئول شماست و با شنیدن شرح علائم و واکنش شما به دارو، می‌تواند بهترین تصمیم را در خصوص درمان شما بگیرد.

      احتمالاً پزشک ممکن است به دنبال تعدیل دوز متیمازول یا تغییر دارویی دیگر باشد. او ممکن است گزینه‌های درمانی دیگری را بررسی کند تا بهترین راه حل را برای شما پیدا کند. اهمیت ارتباط با پزشک خود را درک می‌کنم و اگر نگران هستید، می‌توانید نیاز خود را برای مشاوره و صحبت درباره تجویزات دارویی با پزشک خود مطرح کنید.

      همچنین، در طول این فرآیند، اگر هرگونه علائم نگران کننده دیگری داشتید، به پزشک خود اطلاع دهید. او بهترین منبع برای راهنمایی و توجیهات در خصوص سلامتی شما است.

      موفق و سلامت باشید!

      پاسخ
  • سلام تیروئید پرکاردارم عضلات کل بدنمون درگیر کرده بیشتر از ۵دقیقه نمیتونم بینم فلج عضلانی میشم بعضی مواقع نمیتونم پاشم

    پاسخ
    • سلام، اگر تیروئید شما پرکار است و علائمی مانند ضعف عضلانی و فلج موقتی در بدنتان دارید، ممکن است این علائم به علت افزایش سطح هورمون‌های تیروئید (هیپرتیروئیدیسم) باشند. در این حالت، سیستم عصبی شما تحت تأثیر هورمون‌های تیروئید قرار می‌گیرد و می‌تواند منجر به ضعف و فلج موقتی عضلات شود.

      برای تشخیص دقیق و درمان مناسب، بهتر است به پزشک خود مراجعه کنید. پزشک با انجام آزمایشات تشخیصی و بررسی وضعیت سلامتی شما، می‌تواند تشخیص صحیحی را برای شما قرار دهد و درمان مناسب را تجویز کند. در صورت نیاز، پزشک ممکن است شما را به یک متخصصی دیگر همچون گوارش‌پزشک، عصب‌پزشک یا متخصص غدد درمان کننده هیپرتیروئیدیسم ارجاع دهد.

      پاسخ
  • سلام من از ۲۰سالگی تیروید سمی دارم الان ۵۷ سال دارم و باز هم اسکن و سونو مثل قبل است و در ازمایش ها فقط TSh خیلی پایین است بقیه نرمال علامت خاصی هم ندارم فقط ضربان قلب تنده و زود خسته میشم و پر خوابم. یک دوره هم متی مازول مصرف کردم که هیچ تاثیری در ازمایش نداشت . هشت سال دستیار دندانپرشک بودم و هر روز حدود تا ۵ رادیوگرافی انجام دادم .
    نوبت جراحی چشم دارم( اب مروارید) ولی دکتر غدد گفته تا نتیجه نمونه برداری و درمان تیروید نرم جراحی چشم و این منو نگران کرده

    پاسخ
    • سلام. در وضعیتی که شما توضیح دادید، ازمایش‌های تیروئید شما نشان می‌دهد که سطح TSH بسیار پایین است، که ممکن است نشان‌دهنده هیپرتیروئیدیسم (تیروئید بیش‌فعال) باشد. علائمی مانند ضربان قلب تند، خستگی زودرس و خواب زیاد می‌توانند ناشی از این وضعیت باشند.

      درمان تیروئید بیش‌فعال معمولاً شامل داروها می‌شود، اما در برخی موارد می‌توان نیاز به درمان جراحی را داشت. با توجه به وضعیت تیروئید شما و توصیه پزشک غدد، انجام درمان تیروئید قبل از جراحی چشم می‌تواند مناسب تر باشد. این امر به دلیل این است که جراحی چشم در برخی افراد با تیروئید بیش‌فعال می‌تواند عوارض بیشتری داشته باشد و درمان تیروئید بهبودی و کنترل بهتری از وضعیت شما را فراهم کند.

      به هر حال، تصمیم نهایی در مورد جراحی چشم باید توسط پزشکان مختصص چشم و غدد تعیین شود. پیشنهاد می‌کنم با پزشکانتان در مورد نگرانی‌هایتان صحبت کنید و نظر و راهنمایی آن‌ها را در انتخاب بهترین راهبرد درمانی برای شما در نظر بگیرید.

      همچنین، مهم است که درمان تیروئید را با پزشک معالجتان هماهنگ کنید و مصرف داروها را با دقت و طبق دستورات پزشک خود انجام دهید.

      پاسخ
  • محمودی
    1402/04/04 7:57 ق.ظ

    سلام،من ۶۰ سال دارم چند سالی است که تیروئید کم کار دارم،یکسال است که پای راستم از زانودچار مشکل شده ،چند تا پزشک متخصص رفتم ۴ مهره آخر کمرم سیاه شده ،ایا امکان سمی شدن تیروئید هست خیلی حالت خستگی ،کم خواب ،ریزش مو،ریه ام دچار مشکل شده؟قرص لووتیروکسین ۱۰۰ مصرف می کنم

    پاسخ
    • سلام،

      تیروئید کم کار (هیپوتیروئیدی) میتواند باعث بروز علائمی مانند خستگی، کم خوابی و ریزش مو شود. اما این علائم معمولا به طور کلی و در تمام بدن شما اثر نمی‌گذارند. بنابراین، مشکلاتی که در پاهای شما و ستون فقرات تان تجربه می‌کنید، احتمالا دلایل دیگری را نشان می‌دهد.

      علائمی مانند سیاه شدن مهره‌های کمر، مشکل در پاها و مشکل در ریه نیاز به ارزیابی و معاینه دقیق‌تر از سوی پزشکان تخصصی می‌باشد.

      در مورد امکان سمی شدن تیروئید، معمولا در صورت استفاده مناسب از داروهای تیروئیدی مانند لووتیروکسین، این امکان وجود ندارد. با این حال، ممکن است نیاز به تنظیم دوز داروی شما و یا ارزیابی دقیق‌تر در مورد علت مشکلات جسمانی شما وجود داشته باشد.

      توصیه می‌کنم با پزشک تخصصی خود در مورد تمامی علائم و مشکلاتی که تجربه می‌کنید صحبت کنید. او میتواند با بررسی معاینات فیزیکی، سوالات مربوطه و در صورت لزوم آزمایشات تکمیلی، تشخیص و درمان صحیح را به شما توصیه کند.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر من ۳۷سلمه ۳ساله که تیروئیدپورکاردارم پیش ۴دکتررفتم همه گفتن عصبی اما این دکترآخری گفت سمی حالت تهوع زیادداشتم خوشبختانه اون خوب شده اماهمش ضعف دارم ونمیتونم نیم ساعت هم سرپاوایسم کاری کنم دارومیخورم سه وعده ارثی هم نیست وزوداعصبانی میشم ونمیتونم جلواعصبانیتم روبگیرم سه پسردارم که دوتا آخری ۱۰سالو۸سال که خیلی اددیت میکنن خواستم بدونم این سمی بودن چطورامکانش هست بعدازمدتی کاملاخوب بشم واینکه به جزقرص چیکارکنم خوبه ممنون

    پاسخ
    • سلام. به نظر می‌رسد که تیروئید شما در حالت پرکاری قرار دارد و درمان بهینه برای کنترل آن انجام نشده است. در صورتی که مشکلات شما در ارتباط با عصبی بودن و ضعف فیزیکی ناشی از افزایش فعالیت تیروئید باشد، دکتر معالج شما می‌تواند در نظر داشته باشد که علاوه بر داروهای مورد نیاز، در صورت لزوم داروهای ضدعصبی و ضداضطراب را نیز برای شما تجویز کند.

      از روش‌های غیردارویی می‌توانید به موارد زیر توجه کنید:

      رعایت تغذیه مناسب: مصرف مواد غذایی غنی از عناصر غذایی اساسی مانند مواد معدنی، ویتامین‌ها و پروتئین‌ها می‌تواند به بهبود وضعیت شما کمک کند. مشاوره با یک تغذیه‌شناس می‌تواند در تهیه برنامه غذایی مناسب به شما کمک کند.

      مدیریت استرس: تمرینات روزانه مانند مدیتیشن، یوگا، تمرین تنفس عمیق و تکنیک‌های مقابله با استرس می‌تواند در کاهش عصبانیت و استرس شما مؤثر باشد.

      استراحت و خواب کافی: توجه به استراحت و خواب کافی برای افزایش سطح انرژی و بهبود وضعیت عمومی شما بسیار مهم است.

      مشاوره روانشناختی: در صورتی که به جرات عصبانی می‌شوید و نمی‌توانید کنترلی بر عصبانیت خود داشته باشید، مشاوره روانشناختی می‌تواند به شما در مدیریت عواطف و رفتارهای ناشی از آن کمک کند.

      با توجه به شرایط خاص شما و نیازهای درمانی، بهتر است با دکتر معالج خود در مورد تجویز درمان مناسب و تنظیم داروهای تیروئید صحبت کنید. دکتر شما می‌تواند بر اساس نتایج آزمایش‌ها و علائم شما، تغییراتی در دوز داروها اعمال کند یا داروهای جدید را تجویز کند. همچنین، اگر هنوز بهبود نیافته‌اید، می‌توانید از امکان مشاوره با یک تخصصی تیروئید (مانند ارتوپدیست تیروئید) استفاده کنید تا درمان دقیق‌تری برای شما تعیین شود و مشکلات مرتبط با کم‌کاری تیروئید را برطرف کنید.

      پاسخ
  • سلام من مادرم ۶۷ سالشه و تیروییدش سمی شده و باید عمل بشه ولی بخاطر ناراحتی قلبی نمیتونه بیهوش بشه جناب دکتر عزیز میشه راهنمایی کنید چکار کنیم اصلا نمیتونه غذا بخوره ممنون میشم

    پاسخ
  • سلام
    چندین سال هست تیرویید کم‌کار دارم و قرص لیووتیروکسین میخورم ،زیر نظر دکتر غدد بودم ،۵ماه پیش باردار بودم یک ماهو نیم بعد با داری آزمایش دادم عدد tsh/0.01بود تا دو هفته پیش به مصرف قرص ادامه دادم با دوز پایین تر .دو هفته قرص نخوردم رفتم آزمایش دادم عدد tshشده۶۰حال باید چکار کنم?دلیلش چی می‌تونه باشه؟

    پاسخ
  • سلام من دوساله که فهمیدم تروید برکار دارم وسمی است بیش دوکترم میرم ولی خوب نشدم حالم خیلی بد؟

    پاسخ
  • سلام من ۳۶سالمه حدود۲ماهه متوجه برآمدگی درگلوشدم به متخصص گوش،حلق،مراجعه کردم برام سونوگرافی،آزمایش خوننوشتن توی سونوگرافی غده ای مشخص شده برام نمونه برداری نوشتن حالا به نظر شما قبلش برم پیش متخصص غدد یا همین دکتر خوبه

    پاسخ
  • معصومه سریزدی
    1401/03/12 10:29 ب.ظ

    سلام خسته نباشید
    بعد از عمل تنگی کانال نخاع و دیسک آیا تیروئید بر درد بعد از عمل تاثیر دارد ؟
    عمل کردند دردشون خوب نمیشه تیروئد هم دارند

    پاسخ
  • رضا صدقی
    1400/10/25 5:41 ق.ظ

    سلام
    خانمم تیروید پر کار سمی داره ۴بهمن برای ید درمانی وقت گرفتیم آیا بعد ید درمانی ریزش مو و لاغری ولرزش دستاش وبقیه اعلامی که داره خوب میشه

    پاسخ
  • سلام من ۳۸ سالمه بیست روز پیش واکسن دوز اول سینوفار زدم فرداش گلوم متورم شد حالت خفگی ضربان قلب و تعریق دکتر رفتم عکس هسته ای گرفتم تورم داشت مایع جذب نشده بود ازمایش خون دادم و تیرویید که میگن tsh پایین است دوباره ازمایش تکرار کردم به نظر شما چه بلایی سرم اومده

    پاسخ
  • من تیروییدسمی دارم که بزرگ شده ولی توآزمایش نه کم کاری نشون میده نه پرکاری اماعوارضش رودارم ریزش مو ،تنگی نفس وخستگی الان تنگی نفس خیلی اذیتم میکنه باید جراحی کنم وبردارن تیرویید را؟؟؟؟

    پاسخ
  • ندا محمدی
    1400/05/06 10:10 ق.ظ

    سلام من تیروئید کم کار دارم حدود دو ماه هست که پیروید نشودم می خوام ببینیم مشکل از تیروئید هست یا نه

    پاسخ
  • سلام من یکساله تیروئیدم کم کار هست اضافه وزن دارم، صدام میگیره ،صبح ها گلوم خلت داره روزی چندبار گلوم درد میاد زیر نظر دکتر هستم صبح ناشتا دارو میخورم .پنج ماهه نرفتم پیش دکتر . میشه راهنماییم کنید تیروئیدم سمی نشده ؟

    پاسخ
  • سلام ۴۷سالمه درطول ۱.۵ماه علائمم شروع و اسکنم تیرویید سمی نشون داد همش همزمان با تزریق واکسن شدیک هفته هست که روزانه ۱۵ میل متی مازول میخورم .ضعف شدید و لرزش و گاه تهوع و سرگیجه و ۹کیلو کاهش وزن..درمان من ایا عمل هست یا دارو

    پاسخ
  • تیروئید کم کار دارم گره هم داره گاهی صبح ها از گلوم خلت وخون میاد

    پاسخ
  • زینب یاری
    1400/02/10 2:39 ق.ظ

    سلام ببخشید من تیروئید داشتم دارو مصرف کردم ازمایش خون که دادم دکتر گفتن تیروئیدم کنترله ولی همه علائم تیروئد سمی و دارم تو دوماه ۶ کیلو کاهش وزن گرفتگی عضلانی و افزایش اشتها بنظرتون ایا بااینکه دکترگفت کنترله من که این علائم و دارم تیروئید سمی دارم

    پاسخ
  • حسین فیروزجایی
    1400/02/04 7:22 ق.ظ

    سلام، من ۸ ساله تیروئید دارم ولی دیر متوجه شدم، پرکار بود ید دارمانی انجام دادم از زمان ید درمانی حدود ۶ سال پیش
    بیرون زدگی چشم دارم، برای درمان چکار کنم؟ با تشکر

    پاسخ
  • عصمت شاد
    1400/01/27 12:32 ب.ظ

    سلام،من دوسال پیش تئرویید سمی داشتم یدوره دارو مصرف کردم خوب شدم الان باز چندروزه همون علائم و دارم بنطرتون دوباره تیروئید سمی؟

    پاسخ
  • با سلام من کم کاری تیرویید دارم و لووتیروکسین مصرف میکنم آیا میتونم عمل کنم و غده را بردارم. ایا بعد عمل عوارض کم کاری تمام میشه؟

    پاسخ
  • ناشناس
    1399/06/28 7:25 ب.ظ

    سلام من تقریبا نزدیک به دو ساله تیرویید کم کار دارم والانم هر صبح ناشتا دارم قرص لیوتیروکسین خارجى میخورم وصدام میگیره وبعضى وقتا خلت گلومم خون داره نمیتونم عمل کنم که خوب بشه راهنماییم کنید لطفا ممنون

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.