جدیدترین روشهای درمان تودههای تیروئید با امواج آر اف در ایران
وجود مشکلاتی مانند پروزنی یا همان چاقی، کم وزنی و یا همان لاغری، عدم تعادل در سوخت و ساز بدن و همچنین مشکلاتی مانند بیماریهای قلبی به غده تیروئید وابسته است. این غده در بدن کارهای زیادی از جمله هماهنگی سوخت و ساز و دمای بدن را بر عهده میگیرد. بیماریهایی که بر روی عملکرد تیروئید تاثیرگذار هستند در مواردی بیمار را با خطرات زیادی مواجه میکنند، از این رو درمان آنها در اولویت قرار میگیرد. در گذشته درمان با روشهایی از جمله جراحی، در موارد بدخیمی پرتو درمانی، شیمی درمانی و از آن دست موارد به کار گرفته میشد که عوارض ناشی از آن باعث آزار بیمار بود ولی هم اکنون درمان تودههای تیروئید به روش آر اف و یا به روش ماکروویو انجام میشود. این روشها از جمله درمانهای موثر و کم عوارض تیروئید هستند که در ایران نیز انجام میشوند.
درمان تودههای تیروئید به روش آر اف در ایران
این عمل در حالت بیحسی و بدون بیهوشی انجام میشود به شکلی که در حین آن تارهای صوتی بیمار نیز با صحبتهایی که بیمار و پزشک در طول مدت عمل انجام میدهند کنترل میشود و از این طریق پزشک مدام شرایط بیمار را به لحاظ صدا و توده همزمان با مانیتورینگ دستگاه سونوگرافی کنترل میکند. درمان تودههای تیروئید به روش آر اف از سال ۹۲ در ایران شروع و مرکز سونوگرافی تیراد به آن پرداخته است.
اگر شما هم با مشکلات تیروئید مواجه هستید و نگران از دست دادن غده تیروئیدتان هستید، این روش و عملکرد آن را بازبینی کنید. میتوانید با مشورت با پزشکان مرکز از شرایط خودتان و اینکه تا چه حد از این روش میتوانید استفاده کنید مطلع شوید. تصویربرداری تیراد اولین موسسه فوق تخصصی در ایران است که با کمک این روشها دست به عمل آر اف زده است، برای اطلاعات بیشتر شمارههای موسسه در اختیار شما قرار گرفته است.
دکتر حسین چگینی فلوشیپ فوق تخصصی رادیولوژی مداخله ای از دانشگاه تهران و متخصص رادیولوژی
موسس موسسه سونوگرافی و تصویربرداری تیراد
دارای گواهینامه نورورادیولوژی اروپا ESNR
عضو کمیته اینترونشن انجمن رادیولوژی ایران
۱ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید
سلام وقت بخیر می خواستم بدونم آیا کسی که بیماری هاشیموتو داره و تعداد زیادی ندول در تیروئیدش داره هم می تونه از این روش درمان استفاده کنه ؟ و اینکه چند درصد احتمال رشد مجدد ندول ها وجود داره؟ در واقع می خوام بدونم بهترین روش درمان کسی با این شرایط که مدام به تعداد ندولها اضافه میشه چی هست؟ سپاس از اطلاعات خوب تون