کیست سینه چیست؟ انواع کیست سینه و علت بوجود آمدن کیست پستان

همه چیز در مورد کیست پستان

کیست های سینه کیسه های پر از مایع در داخل سینه هستند. آنها معمولاً غیر سرطانی (خوش خیم) هستند. ممکن است یک یا چند کیست سینه داشته باشید. کیست سینه اغلب شبیه انگور یا بادکنک پر از آب است، اما گاهی اوقات کیست سینه احساس سفتی می کند.

کیست های سینه نیازی به درمان ندارند مگر اینکه کیست بزرگ و دردناک یا ناراحت کننده باشد. در این حالت، تخلیه مایع از کیست سینه می تواند علائم را کاهش دهد.

اگرچه کیست‌های سینه در زنان در هر سنی یافت می شود، اما در زنان قبل از یائسگی، معمولاً زیر ۵۰ سال، شایع تر است. اما می توان آنها را در زنان در هر سنی مشاهده کرد. کیست های سینه نیز معمولاً در زنان یائسه که تحت درمان هورمونی قرار می گیرند، ایجاد می شود.

تعریف کلی  توده چیست؟

به هر بر آمدگی غیر معمول در سطح بدن توده می گوییم. این برآمدگی ها می توانند علت، علایم، شکل و همچنین جنس های مختلفی داشته باشند. برخی از آن ها می توانند ناشی از بیماری سرطان و برخی دیگر ناشی از جمع شدن موادی از بدن در آن ناحیه خاص باشند. مثلا، گاهی آب یا مایعات در نقطه خاصی از بدن جمع می شود و نوعی توده ایجاد می گردد. تعدادی از توده ها هم از ضربه و شاید تجمع چرک و عفونت ایجاد شده اند؛ اما در کل به تمامی این برآمدگی ها توده می گوییم.

منظور از توده سینه چیست؟

اگر این برآمدگی هایی که ذکر کردیم در سطح سینه یا پستان دیده شود، به آن ها توده پستان می گوییم. این برآمدگی ها یا همان توده سینه بیشتر به دو حالت کیست یا تومور هستند و خود تومور هم شامل تومور خوش‌خیم و بدخیم می باشد.

علائم کیست سینه

علائم کیست های سینه

گاهی به علت های مختلف در برخی از نواحی سینه، اجتماعی از مواد مثل چرک و مایع  مشاهده می شود که به آن کیست سینه می گویند. کیست های پستان معمولا برآمدگی هایی به شکل گرد یا بیضی با لبه های متفاوت هستند که خصوصیات زیر را دارند:

  1. قرمز بودن اطراف و مرکز آن ناحیه
  2. متورم بودن
  3. وجود جوش های سیاه رنگ
  4. احساس درد که شایع‌ترین علامت است، خصوصا در هنگام لمس اطراف و مرکز ناحیه کیست
  5. خروج ترشحات، که بسته به علت ایجاد کیست رنگ آن به شکل شیری، سبز یا زرد دیده می شود.
  6. نسبت به تومور، سفتی کمتری دارد و به نظر می رسد ناحیه ای پر از آب وجود دارد یا به عبارتی حالتی شبیه به لمس دانه های انگور حس می شود.
  7. امکان دارد در یک سینه باشد یا در هر دو پستان و یا در هر سینه چند عدد کیست وجود داشته باشد.
  8. یکی از عوامل ایجاد کیست های سینه هورمون هایی مثل استروژن هستند، پس یکی از علایم مهم، کوچک شدن ناگهانی سایز پستان بعد از قاعدگی می‌باشد.
  9. بزرگ شدن سینه، به علت حجم کیست و مسدود کردن کانال های ترشح شیر.

کیست پستان در چه سن و سالی بیشتر مشاهده می شود؟

بیشتر در خانم های قبل از سنین یائسگی، خصوصا در بازه ۵۰تا ۵۳سال دیده می شود. البته قابل ذکر است که کیست سینه خاص خانم ها نبوده و ممکن است در آقایان هم دیده شود ولی در خانم ها شایع تر است.

علل به وجود آمدن کیست های سینه چیست؟

کیست های پستان بیشتر ناشی از عوامل متابولیکی و هورمونی هستند و از مهم ترین هورمون های موثر می توان به استروژن اشاره کرد. یکی دیگر از عوامل ایجاد این بیماری، مسدود شدن کانال های شیری می باشد. در این مورد باید گفت هنگامی که قرار است شیر از سینه ترشح شود ابتدا به یک سری کانال هدایت شده و اگر این کانال ها مسدود شده باشند با جمع شدن شیر ایجاد کیست می شود.

آیا  پدید آمدن کیست های پستان در خانم ها نگران کننده است؟

لازم به ذکر است که تا وقتی این کیست های سینه ایجاد حس درد شدیدی  نکند، نیاز به درمان خاصی ندارند.

 

در چه افرادی ریسک مبتلا شدن به کیست سینه بالا می باشد؟

  • افرادی که مدت زیادی شیر دهی نداشته اند.
  • افرادی که قبل از سنین یائسگی مبتلا به چاقی بوده اند.
  • افرادی که بیشتر در معرض برخورد با پرتوی ایکس هستند.
  • افرادی که مبتلا به اختلال های هورمونی ناشی از تخمدان هستند.
  • افرادی که رژیم ناسالمی دارند.
  • افرادی که مصرف الکل و سیگار دارند.
  • افرادی که سابقه کیست داشته اند.
  • افرادی که در یک سینه کیست دارند معمولا در همان پستان و یا سینه دیگر خطر ابتلای بیشتری دارند.

سیگاری ها در معرض خطر کیست سینه هستند

کیست های پستان چگونه درمان می شوند؟

بستگی به شرایط بیمار برای درمان کیست های سینه راه های متفاوتی وجود دارد. با مراجعه به پزشک معالج و پس از بررسی های فیزیکی و ماموگرافی و یک سری آزمایش های بالینی، پزشک بهترین راه حل را پیشنهاد می کند.

راه هایی از قبیل:

  1. درمان‌های خانگی و حمایتی
  2. درمان‌های دارویی
  3. درمان‌های تهاجمی مثل جراحی
  4. درمان بر اساس جدیدترین متدهای غیر تهاجمی مانند روشRF

برای درمان‌های حمایتی کیست سینه باید چه کارهایی انجام داد؟

استفاده از سوتین مناسب و گشاد: گاهی بیمار طبق باورهای غلط عامیانه از سوتین‌های تنگ استفاده می‌کند که نه تنها راه مناسبی نیست بلکه باعث خستگی عضله پستان هم می‌شود. این کار نادرست مدت زمان بیماری را طولانی‌تر کرده و حتی باعث گسترش کیست می‌شود.

  1. استفاده از کمپرس‌های سرد و گرم طبق دستور پزشک معالج
  2. استفاده از روغن و عصاره‌های ضروری مثل روغن اسطوخودوس و روغن بابونه و کتان
  3. ماساژ درمانی اصولی و منظم طبق دستور پزشک معالج
  4. تنظیم کردن رژیم اصولی و منظم جهت بهبود کیست

کیست سینه جه علائمی دارد؟

ویتامین D و E در روند بهبود کیست پستان چه تأثیری دارند؟

لازم به ذکر است که ویتامین D تأثیر قابل توجه ای بر درمان و پیشگیری از سرطان دارد. البته این ویتامین به مقدار زیادی در غذاهای روزانه ما موجود می‌باشد اما به فرمی است که قابلیت جذب کمتری داشته و فرم قابل جذب آن از نوع D3 است. این ویتامین اثر فوق‌العاده‌ای بر سلول‌های ایمنی و تقویت آن‌ها داشته و همین امر باعث بهبود بهتر کیست و سرطان سینه می‌شود. اما درباره ویتامین E و تأثیر آن باید گفت که این ویتامین بر روی سلول‌های عصبی در ناحیه پستان اثر  گذاشته و آن‌ها را به احساس درد مقاوم می‌کند. در واقع ویتامین E بیشتر به عنوان مسکن برای کم کردن درد پستان استفاده می‌شود تا برای درمان.

توده های بدخیم (تومور) سینه

تومور دسته ای از توده های نامتعارف بدنی می باشد که درکل به دو دسته تقسیم می شود:

  1. تومور های خوش‌خیم: نوعی سرطان است که معمولا درمان پذیری بالایی داشته و در بدن پخش نمی شوند.
  2. تومور های بدخیم: نوع دوم سرطان است که خطرناک تر بوده و احتمال پخش شدن آن در بدن زیاد است. و به این علت معمولا درمان پذیری کمتری نسبت به تومور های خوش‌خیم دارد.

چگونه از روی ظاهر تومور می‌توان حدس زد که خوش‌خیم است یا بدخیم؟

تومورهای بدخیم معمولاً ظاهر نامتعارف‌تر و نامنظم‌تری نسبت به تومورهای خوش‌خیم دارند. به طور مثال در تومورهای بدخیم لبه‌های توده نامنظم است در حالی که در تومورهای خوش‌خیم نظم در لبه توده بیشتر دیده می‌شود. همچنین تومورهای بدخیم معمولاً تراکم بیشتری دارند و در هنگام لمس کردن توده سفت‌تر احساس می‌شوند. این در حالی است که در تومورهای خوش‌خیم این سفتی به علت تراکم سلولی کمتر، کمتر احساس می‌شود.

 

درد سینه برای چیست

تست‌های غربالگری را باید در چه زمان هایی انجام داد؟

تست ماموگرافی در تشخیص توده‌های بدخیم سینه بسیار کمک کننده است، نکته ای که قابل توجه می باشد این است که اگر ماموگرافی به صورت منظم و در وقت خود صورت گیرد، می‌تواند سرطان پستان را در حدود ۲ سال قبل از شروع علائم تشخیص دهد. ولی بهتر است ماموگرافی قبل از ۴۰ سالگی انجام شود.

تومورهای پستان چگونه درمان می شوند؟

درمان انتخابی بر اساس نوع تومور و اندازه تومور متفاوت است، درمان‌هایی از قبیل جراحی، آر اف تیروئید، درمان‌های حمایتی، شیمی درمانی در صورت بدخیمی و هورمون درمانی روش‌هایی است که می توان بر پایه شرایط بیمار انتخاب و انجام داد. برای دانستن به روز ترین درمان‌های سرطان و کیست‌های سینه به مقاله سرطان پستان مراجعه کنید.

منابع :

۲.۷ / ۵. ۹

به عنوان اولین نفر رای دهید!

اشتراک گذاری
نوشتهٔ پیشین
پادکست مرتبط با توده های خطرناک گردن
نوشتهٔ بعدی
توده کبدی چیست؟ اندازه توده‌های کبدی خوش خیم و بدخیم

۶۷ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • من داشتم تمام سوالات که توسط افراد مختلف مطرح شده می‌خوندم و در جواب همه فقط یک کلمه گفته شده «به بررسی بیشتر نیاز دارید و یا به پزشک مراجعه کنید » خب الان چه راهنمایی مفیدی دریافت کردند ؟؟؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      سوالی که از شما دارم این است که آیا سلامتی شما، مورد بی اهمیتی است؟
      آیا میتوان بدون بررسی دقیق تر پزشکی و بدون بررسی نتایج آزمایشگاهی تشخیصی داد که برای بیمار و همراهانش جز استرس و نگرانی بیشتر آورده ای داشته باشد؟

      پاسخ
  • ناشناس
    1403/05/11 8:34 ق.ظ

    سلام آقای دکتر من شش ماه دخترم از شیر گرفتم ولز لیفت دهنده وبالا برنده سینه استفاده کردم و سینه سمت چپ قبلاً اصلا شیر دهی ازش انجام ندادم الان یک سفتی داخلش هست ک درد داره و ناراحت کننده هست راهنمایی کنید دکتر رفتم دارو های آنتی بیوتیک تجویز کردن

    پاسخ
  • مدت سه ماهه درد دست و زیر بغل و گاهی دردهای سوزشی در پستان و زیر بغل دارم.درد دست به عضله شانه و زیر شانه و گاهی تا آرنج هم میرسه.ده سال قبل سونو .مامو و ام آر ای برست دادم.که همگی موید فیبرو ادنوم بود.ممکنه این درد که همین سمت فیبرو ادنوماست مربوط به این باشه.چون مدتیه خیلی از دستام برای بغل کردن بابا استفاده میکنم.درضمن ۲۰ روز سافت ژل گل مغربی هم استفاده میکنم.لطفا راهنمایی بفرمایید.ممنون

    پاسخ
  • با سلام
    دختری ۳۴ ساله هستم که مدتی است نقطه ای در بالای سینه راستم به شدت درد میکند طوری که درد آن به پشت شانه زیر بغل و دستم‌ کشیده می شود.‌ نظر پزشک کیست بوده اما هنوز سونوگرافی نکردم و خیلی نگران هستم. ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

    پاسخ
  • سلام دخترم ۲۲سالشه در نوک سینش فرورفتگی داره و بعضی اوقات خارش و ترشح موادسفیدوشیری چکار باید انجام بدم

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      به متخصص زنان مراجعه کنید تا براساس بررسی بالینی و نتایج آزمایشگاهی بتواند برای شما بهترین کمک را داشته باشد.

      پاسخ
  • بهار بهاری
    1403/03/16 4:43 ق.ظ

    من ۴۴ سالمه ۱۰ روزه در سینه راستم توده حس می کنم و دردش هم بیشتر شده من تقریبا یکماه میشه که فقط رحمم را بخاطر فیبروم و خونریزی درآوردم و دو ماهه که آمپول دیفرلین زدم ممکنه این توده بخاطر تغییرات هورمونی دیفرلین باشه و از بین بره ؟

    پاسخ
  • ناشناس
    1403/03/16 3:03 ق.ظ

    سلام مدت زمان خوب شدن کیست سینه حدودی چند روزه

    پاسخ
  • ناشناس
    1403/03/13 2:35 ق.ظ

    ۱۸ سالمه و یه بند انگشت بالای نوک سینم یه برامدگی از داخل حس میشه که اصلا درد نمیکنه و گرده و سینم شکل ظاهریش تغییری نکرده نزدیک۲ ماهی هم هس که وجود داره میشه یه راه درمانی بدید لطفا

    پاسخ
  • سلام من سه ماهه ماموپلاستی انجام دادم بعده چندروز دچار نکروز پوستی شدم بیش از دوماه طول کشید خوب شد الان چند روزیه در سینه چپم نزدیک هاله سینه یه توده حس میکنم رفتم سنو‌دادم نوشتن distortion در قسمت تحتانی برست هر دوسمت دیده شدهو اینکه کیست دیده شده lymph node با نمای Reactive بدون شواهد cortical thickening واضح به حدااکثرsad=10mm در ناحیه اگزیلاری رویت شده، تصویر یک cystic sold kesin بصورت ایزوتا هیپراکو و فاقد mictocslcification به اقتدار ۱۱ونیم میل به فاصله ۶م.م از سطح پوست در ناحیه mid zone ساعت ۶برست سمت چپ رویت شده

    پاسخ
  • سلام من درد پشت شانه سمت راست داشتم پشت ریه راست ورفتم ارتوپد و اینقدر پشتم رو فشار داد که از همون روز برستم سفت شد و بزرگ و ۳ ماه تغییری نکرده درد نداره و ترشح هم نداره ورگ روی برستم درد میکنه وزیر بغلم هم به خاطر فشار و ورزش نادرستی که ارتوپد داد گره عضلانی پیدا کرده لطفا بگید باید چه کار کنم خیلی نگرانم

    پاسخ
  • ناشناس
    1403/02/27 2:59 ب.ظ

    سلام وقت بخیر. مادرم ۵۰ سالشه و درسینه راست خود یک کیست ۲۵×۱۰ میلی متر داشتند که خوش خیم بود و گرید ۳ بود ولی چون در حال رشد بود پارسال عمل جراحی کردند. امسال که سونوگرافی انجام دادند در همان محل جراحی یک کیست با اندازه دوبرابر قبلی به اندازه ۳۸×۱۷×۲۴ میلی متر با گرید ۴a دیده شده. بنظرتون ممکنه این به دلیل عمل بوده باشه یا دوباره یک کیست ایجاد شده؟ خیلی نگرانیم ممنون میشم راهنمایی کنید

    پاسخ
  • معصومه اکبری
    1403/02/25 1:06 ق.ظ

    سلام
    خیلی خوشحال شدم که به سوالات مخاطبین پاسخ می‌دید.ازتون متشکرم
    مادر من نمونه برداری از سینه انجام داده ولی سینه‌هاش به شدت سفت و مثل سنگ شده! نیازی به مراجعه به پزشک هست؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      نتیجه نمونه برداری چی بوده؟ و علت سفت شدن؟ بهتر است به پزشک مراجعه شود تا پاسخ این سوالات و سوالات مرتبط دیگر مشخص و در صورت لزوم روال درمانی مناسب شروع شود.

      پاسخ
  • مرضیه بلوچ لاشاری
    1403/02/13 3:44 ب.ظ

    سلام من خانم ۳۵ ساله هستم الان ۱۳ ساله که سوزش داخل پستان سمت راست و داشتم و الان سوزش پستان سمت چپم دارم مشکل من چیه خیلی نگرانم

    پاسخ
  • ناشناس
    1403/02/10 11:08 ب.ظ

    سلام من ۲۶ سالمه و طبق سونوگرافی کیست اکوفری ۶میلیمتر در ساعت ۱۰ با فاصله ۱ سانتی متر از نیپل چپ و تغییرات فیبرو کیستیک منتشر در دو طرف دارم
    کیستم قابل لمس هستش و از جای خودش حرکت نکرده و درد هم ندارم با این حال دکترم فقط ویتامین E و قرص روغن گل مغربی تجویز کرده که به نظرم فایده نداشته
    ممنون میشم نظرتون رو بگید و بفرمایید که چطور میشه درمان کرد خیلی نگرانم ممکنه تبدیل به سرطان بشه؟؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      درمان با ویتامین E اولین قدم است و توصیه میشود نگرانی خود را کنترل و مدیریت کنید و ضمن انجام روال منظم دارویی تحت نظر پزشک باشید.

      پاسخ
  • سلام من تو سینه چپم ناحیه هایپواکو not_parallel با حدود میکرولوبوله ب ابعاد۶/۳ در ساعت۲لبه آرئول رویت شدهB=lva

    در سینه راستم
    دوتا رویت شده با سانت۱۳/۸mm

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      “ناحیه هایپواکو not_parallel با حدود میکروبوله” به این معنی است که در منطقه سینه چپ، بخشی از بافت‌ها به طرز غیرعادی کمرنگ هستند و احتمالاً حاوی گلوبول‌های ریزخونی (میکروبوله) هستند که معمولا به علت التهاب یا تغییرات دیگری در بافت است.
      “ابعاد۶/۳ در ساعت۲لبه آرئول” به این معنی است که این ناحیه کمرنگ دارای ابعادی حدود ۶/۳ در ۲ سانتی‌متر است و محدوده‌ی آن در نزدیکی حاشیه آرئول (بخشی از بافت پستان) قرار دارد.
      “B=lva” به این معنی است که ناحیه مذکور تحت تاثیر بیماری یا تغییرات غیرعادی قرار گرفته است که باعث کاهش جریان خون (به ویژه اکسیژنهای آن) به بافت می‌شود. این نشانه‌ای از بیماری خاصی، از جمله عفونت، تومور یا تغییرات دیگری در بافت است.
      درباره رویت‌های موجود در سینه راست، با ابعاد “دوتا رویت شده با سانت۱۳/۸mm” نیاز به اطلاعات بیشتری است تا بتوان تفسیر دقیقی ارائه داد. اما به نظر می‌رسد که ناحیه‌هایی با ابعاد ۱۳/۸ میلی‌متر در سینه راست رویت شده است که نشانگر تغییرات غیرعادی در بافت یا سایر نقایص پزشکی باشد.
      با این حال، تفسیر نهایی و تشخیص بیماری باید توسط پزشک متخصص صورت گیرد. او می‌تواند با توجه به سابقه پزشکی، نتایج تصاویر و سایر اطلاعات مربوطه، تشخیص دقیق و درمان مناسب را ارائه کند.

      پاسخ
      • ناشناس
        1403/04/30 9:09 ب.ظ

        سلام من ۲۰ سالمه و هر دو سینه هام درد می‌کنه و سوزش هم داره و داروی هورمونی تنبلی تخمدان استفاده میکنم

        پاسخ
  • ناشناس
    1403/02/05 0:08 ق.ظ

    سلام وقت بخیر
    خانومی ۵۴ ساله هستم و ۴ ساله یائسه شدم در سینه راستم کیست ۶ میلی دیده شده
    دکتر دارو گل مغربی و استیوکر و ایزومکس تجویز کرده
    این ها دارو خوبی است کیست رو از بین میبره
    لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم

    پاسخ
  • سلام آقای دکتر من ۲۱ سالمه و غدد لنفاوی دارم زیر بغلم که با کار کردن یهو متورم میشن و خیلی اذیتم در حدی که دستم و نمیتونم بیارم پایین و توی سینم هم کیست دارم آیا خطر داره این موضوع یا نه؟

    پاسخ
  • نجمه جلالی
    1402/12/26 10:57 ب.ظ

    سلام آقای دکتر ۴۳ سالمه اصلن شیر دهی نداشتم مدت ۵ ماه هست ک درد در سینه چپ حس می کنم طوری درد به زیر بغلم می زند آیا کیست سینه هست

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      بدون داشتن اطلاعات پزشکی نمیتوان نظری داشت.

      پاسخ
      • سلام‌آقای دکتر من‌کیست سینه دارم ۳میلی و۵میلی دکتر فقط قرص ویتامین (d3)و.ویتامین ( ای E)داده باید سینه سمت چپم نزدیک پریودم درد میکنه . چکارکنم لطفا راهنماییم کنید.ممنون میشم

        پاسخ
  • سلام دکتر وقتتون بخیر
    ۲۴ سالمه تازه ۴ ماهه ازدواج کردم.
    دوهفته مونده به پریودیم سینه سمت راستم خییلی درد داشت و کم کم احساس میکردم یه چیزی قد نخود تو سینمه و بعد پریودیم دردم خوب شد ولی همچنان اون نخوده تو سینمه. رفتم دکتر چکاپ بدم ایشون گفتن کیسته چیزی نیست فقط سالی یبار چکاپ بدم. توی ازمایشمم نوشته کیست ساده با دیامتر تقریبی ۴mm در سنترال برست راست رویت شده. و بقیه چیزارو طبیعی زده
    لطفا پاسخ بدید. نگرانم. خیلی ممنون🙏

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/12/17 0:30 ق.ظ

    سلام من حدود یک ماه پیش از درد دست و قفسه سینه رفتم دکتر و ازم سونوگرافی گرفت چیزی در سینه ام نبود ولی درد ها هنوز برام هست و سینه سمت راستم دچار ی لک قرمری یا کبودی شده علت چیه نیاز به ماموگرافی دارم؟

    پاسخ
  • سلام اقای دکترمن بالای سینه های سمت چپ و راستم درد میکرد سینه سمت چپم خوب شد الان فقط سینه سمت راستمه و ی برامدگی سفت هم توشه دست میزنم بهش درد میکنه اقای دکتر لطفا بگین چیه خلی نگرانم

    پاسخ
  • سارینا
    1402/12/12 11:04 ب.ظ

    سلام آقای دکتر خوبین تورو خدا جواب منم بدین.
    سینه خواهرم خیلی وقته ترشح داره زیر بغلش ۳ تا توده شکل داره خارش شدید روی نوک سینه هم داره راحل حل بدین تورو خدا

    پاسخ
  • سلام و عرض ادب
    ببخشید من سونو انجام دادم تشخیص دادن کیست چربی کوچک در سینه ام دیده میشه ک پزشک ویتامینEتجویز کردن وقتی مصرف میکنم دردش کم میشه ولی زمانی که موز یا گوجه ویا خرما که حاوی پتاسیم هستن استفاده میکنم دردش شدید میشه علت چیه

    پاسخ
  • ناشناس
    1402/11/28 8:39 ب.ظ

    سلام من رفتم سونو گفتن کیست سینه داری ولی کوچیکه دست میزارم روش جابه جا میشه ولی تازگیا از همون قسمت تا ارنجم دردمیکنه مال همون کیست هیت؟

    پاسخ
  • سلام خسته نباشید
    من دقیقا روی نوک سینه م، موی زائد دراوردم
    منظورم هاله اطراف نوک سینه نیست
    آیا این مساله غیر عادی هست؟

    پاسخ
  • سلام
    در سینه سمت راست قسمت داخلی نزدیک به نوک سینه
    به تازگی یک حالت برآمدگی که تکان هم میخوره لمس کردم
    سفت هم هست
    آیا این کیست هست درد ندارم اما سفت هست اندازه یک توپ کوچیک بیضی شکل

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      توصیه اکید به انجام سونوگرافی و ماموگرافی است. لطفا بی توجه نباشید و روال درمان را شروع کنید.

      پاسخ
  • فاطمه محمدی
    1402/10/27 6:51 ق.ظ

    سلام ببخشید من دو سینه ام کیست دارد یکی mm 14*24 و پستان راست mm10*28 ونوک پستان ترشحات سیاه رنگ خیلی کم دارند از آقای دکتر خواستم لطف کنند راهنماییمون کنند ممنونم

    پاسخ
  • سلام ، من ۳۶ سالمه ، توی این سیکل پریودیم احساس درد شدید در سینه سمت چپ داشتم که بعد پریودی درد کاهش پیدا کرد ، سونو یک کیست تشخیص داد که گفت احتمال داره کیست کمپلیکه باشه که دیواره داره و خونریزی کرده ،و تکرار سونو برای ۶ ماه بعد توصیه شد، برای بررسی بیشتر چکاری میشه انجام داد ، ماموگرافی لازمه ؟ یا بپوپسی ؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      بررسی بیشتر ابتدا با ماموگرافی باید انجام شود. اما با توجه به صحبت پزشک معالج جای نگرانی نیست.

      پاسخ
  • سلام.پدرم بیماری زمینه ای سیروز کبدی دارد.اخیرا با سی تی،چند توده در کبد ایشان مشاهده شده که اندازه ی یکی از این توده ها بزرگ و اندازه آن mm85×۸۹ می باشد.پزشک نمونه برداری را را خطرناک و با ریسک بالا می داند.چه باید کرد؟

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      بسته به شرایط بیمار، سابقه پزشکی، سن و .. پزشک ممکن است این نظر را داشته باشد و بنا به این اطلاعات کم و ناکافی نمیتوان نظری داشت اما اگر به نظر پزشک معالج پدرتان اعتماد کامل ندارید، توصیه می‌شود نظر متخصص دیگری را جویا شوید.

      پاسخ
  • سلام وقت بخیر من سال۹۶ سینه سمت چمو عمل کردم کنسر سینه داشتم جدیدا از سینه سمت چپم جدیدا خون میاد درحدی بوده که به اندازه یکسانت لباس زیرمو رنگی کرده علتش چی میتونه باشه نگران شدم .

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      خونریزی از سینه یک مسأله‌ای است که باید به طور جدی بررسی شود. این ممکن است به عوامل مختلفی مربوط باشد، از جمله:
      ۱. کیست یا تومور: خونریزی از سینه ممکن است به دلیل وجود کیست یا تومور در داخل باشد. این موارد نیاز به ارزیابی پزشکی دارند.
      ۲. آسیب یا زخم: آسیب یا زخم در سینه نیز می‌تواند باعث خونریزی شود، مانند زخم‌های داخلی یا آسیب‌های سطحی.
      ۳. عوارض جراحی: اگر از سینه‌ جراحی شده است، خونریزی ممکن است به دلیل مشکلات مرتبط با جراحی باشد که البته با توجه به سال جراحی این مورد خیلی نادر است.

      برای اطمینان بیشتر و تشخیص دقیق‌تر، بهتر است به پزشک مراجعه کنید. آزمایشات تصویری (مانند سونوگرافی یا ماموگرافی) ممکن است به تشخیص کمک کننده باشند. مشاوره با پزشک متخصص سینه و انجام آزمایشات لازم می‌تواند مسیر درمانی را برای شما تعیین کند و نگرانی‌های شما را کاهش دهد.

      پاسخ
  • سلام من سونوگرافی وسی تی اسکن دادم توده به اندازه ۸سانت متردرکبد دیده شده ایاخطردارد

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      توده‌های کبدی می‌توانند انواع مختلفی داشته باشند و ممکن است از جمله توده‌های خوش‌خیم یا بدخیم باشند. اندازه توده نیز به تنهایی مهم نیست و دیگر عوامل مانند نوع توده، شکل و ویژگی‌های دیگر آن نیز تاثیرگذارند.
      برای تشخیص و ارزیابی دقیق توده‌های کبدی، نیاز به بررسی جزئی‌تر توسط پزشک تخصصی (مثل جراح کبد یا گاسترونترولوژیست) و استفاده از ابزارهای تصویربرداری پیشرفته مثل MRI و بیوپسی است.
      بنابراین، بهترین راه حل این است که با پزشک معالج خود در مورد نتایج تست‌های تصویربرداری مشورت کنید تا او بتواند بر اساس شرایط شما و ویژگی‌های توده، نظر و توصیه‌های لازم را ارائه دهد.

      پاسخ
  • ناشناس
    1402/03/16 9:37 ب.ظ

    سلام ایا تریید بدخیم که عمل شده دوسال پیش حالا غده لنفاوی سه تا مشکوکه زیر یک سانته چند بار هم ید گرفته حالا دکتر میگه نمونه بگیر میشه نمونش خوب باشه چرا میگن نمونه بگیر

    پاسخ
    • سلام. با عرض پوزش، امکان تشخیص و ارزیابی دقیقی در مورد غده های لنفاوی مشکوک در زیر بیشینه شما بدون دسترسی به اطلاعات کامل پزشکی و بررسی های لازم وجود ندارد. نمونه برداری از غده های لنفاوی مشکوک برای ارزیابی و بررسی دقیق تر نسبت به نمونه برداری قبلی انجام می شود.

      در برخی از موارد، نمونه برداری با سونوگرافی یا تست بیوپسی انجام می شود تا با تحلیل نمونه، طبیعت غده مشکوک بررسی شود و احتمال بدخیمی آن مورد ارزیابی قرار گیرد. این اقدام در راستای تشخیص و درمان دقیق تر است و بسته به نتایج بررسی، برنامه درمانی مناسب تر تعیین خواهد شد.

      با توجه به توصیه پزشک خود، انجام نمونه برداری و بررسی دقیق تر غده های لنفاوی مشکوک می تواند به تشخیص و درمان درست کمک کند. می‌توانید با پزشک خود در مورد توضیحات بیشتر در مورد دلایل انجام نمونه برداری و جزئیات بیشتری از برنامه درمانی مشورت کنید.

      پاسخ
  • سلام و وقت بخیر.
    تصاویر خیلی علمی تر و در شان تری برای سایت مناسب هستند

    پاسخ
    • میلاد حویزه
      1403/03/12 2:40 ق.ظ

      با سلام خانم من در سینه راستش یه توده داشت بعد عمل و انجام آزمایش دکتر فهمیدیم که توده بد خیم هست به گفته دکتر سینه رو باید حذف کنیم به نظر شما هیچ راهی نداره برای جلو گیری از حذف سینه

      پاسخ
  • سلام .قرص نداره کیست سینه ؟ زودتر خوب بشه . خسته شدم از این کیست سینه . و درد زیر بغل و سینه ،😔کاش یه قرصی بود میخوردی رفع میشد رژیم بگید درمانی بگید که تاثیرگذار باشه بااین زندگی های سخت این چی بود دیگه خدایا،😭خواهش میکنم اگر راه درمانی دارد بگید کسانی که دچار چنین چیزی شده آمد بتونن حل مشکل شود .دمتون گرم اللهم صل علی محمد وال محمد .اللهم اشف کل مریض

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.