مصاحبه دکتر حسین چگینی شبکه دو سیما درباره درمان‌های جدید گره‌های تیروئیدی

دکتر حسین چگینی


درمان توده‌هایی که در تیروئید با علامت‌هایی مانند پرکاری، کم کاری و یا فشار به سایر اعضای گلو ظاهر می‌شدند در گذشته تنها به روش‌های تهاجمی انجام می‌شد که همین موجب کم کار شدن تیروئید می‌شد و بیمار مجبور بود تا پایان عمر دارو مصرف کند ولی ابداع این روش یک تحول بزرگ بود تا بیماران بسیاری از عوارض در امان بمانند، برای دریافتن پاسختان از چگونگی این روش فیلم بالا را ببینید.

۱ / ۵. ۱

به عنوان اولین نفر رای دهید!

اشتراک گذاری
نوشتهٔ پیشین
سونوگرافی تیروئید و پاراتیروئید
نوشتهٔ بعدی
تیروتوکسیکوز چیست؟ پرکاری تیروئید و تیروتوکسیکوز

۹ دیدگاه. دیدگاه تازه ای بنویسید

  • سلام آقای دکتر
    من بیمار دکتر ملک هستم و ایشون میگن فقط پیش شما سونو تیرویید انجام بدم اما به من برای تیرماه سال بعد وقت دادند چیکار کنم؟

    پاسخ
  • هاجر سمیعی زاده سن ۳۲
    1402/08/04 11:01 ق.ظ

    سلام دکتر من در این بررسی هردو لب تیروئید سایز نرمال و اکوی هموژن دارم در محل تورم بافت نرم دیستال گردنم در موقعیت میانی ندول هترواکو به ابعاد۱۸.۱۱mn در ناحیه ایسموس با گسترش به لوب راست تیروئید فاقد میکروکلسیفیکاسیون دیده می شود(۲=TIRAD) ندول های متعدد sponiform درهر دولب تیروئید با ابعاد بزرگترین ۷.۳mm
    در لوب راست تیروئید ۵.۳mm در لوب چپ تیروئید دیده می شوند (۲=TIRAD) ضخامت ایسموس نرمال است واسکولاریته طبیعی است آدنوپاتی پاتولوژیک مشهود نیست عروق سرویکال با نمای طبیعی دیده شد غدد ساب مندیبولار نمای طبیعی دارد آزمایش تیروئید خوب بوده نمونه برداری خوب بوده

    پاسخ
    • سلام، وقت بخیر
      ندول‌هایی در لوب‌های راست و چپ تیروئید شما وجود دارد. این ندول‌ها به نظر می‌آید خوش خیم هستند، زیرا میزان ترسیم به آن‌ها اختصاص می‌دهد که در TIRADS به عنوان ۲ دسته‌بندی شده‌اند.
      توصیه معمولی برای افراد با ندول‌های تیروئید خوش خیم این است که به صورت منظم پیگیری و مانیتورینگ توسط پزشک خود کنید. این ممکن است شامل سونوگرافی‌های تکراری تیروئید باشد تا هر تغییری در ندول‌ها نظارت شود.
      همچنین، تست‌های تیروئید منظم برای بررسی سلامت تیروئید و هورمون‌های تیروئید نیز مهم است. اگر ندول‌ها تغییر حجمی ناگهانی داشته و یا علائمی نظیر سرفه، درد گلو، دشواری در بلعیدن، یا هر تغییر دیگری در شرایط خود احساس کردید، باید سریعاً به پزشک مراجعه کنید.

      مهم است که با پزشک خود در ارتباط باشید و همه توصیه‌ها و نیازهای خود را با وی مطرح کنید تا توصیه‌های خاص به شرایط شما داده شوند. پیگیری منظم با پزشک و اجرای تست‌های تیروئید برای اطمینان از سلامت تیروئید شما اهمیت دارد.

      پاسخ
  • صالح عزیزی
    1402/01/08 11:27 ق.ظ

    سلام من گره تیرویید دارم در ازمایش، سوزنی که انجام دادم جواب مشکوکه من میتونم بدون جراحی روش ار اف انجام بدم

    پاسخ
  • سلام وقت بخیر آیا روزه گرفتن برای گره ی خوش خیم ضرر داره یا نه؟

    پاسخ
  • مهدیزاده
    1401/06/08 2:09 ق.ظ

    سلام چهارشنبه در مرکز تیراد وقت نمونه برداری دارم آمادگی قبلی نیاز هست و با توجه به اینکه اینجانب بیماری سنکوپ دارم ریسکی داره ؟

    پاسخ
  • بهارك قاسمي
    1399/11/12 2:38 ب.ظ

    سلام من بیمار دکتر در موسسه هستم ۵روز قبل ایشون از من نمونه برداری انجام دادند و یه رسوب کلسیم در من دیدند و فرمودند درمان ار اف برای من لازم است اما الان توی فیلم فرمودند رسوب کلسیم یا اهک شامل این روش نیست و باید عمل شود من الان نمیدونم راه درمانم بالاخره کدام است

    پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.